"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אסף גרניט התערב – והעובד קיבל העלאה בשכר
תום חזן, מנהל ב"פוקה בר" ברעננה, חיפש דרך יצירתית לבקש העלאה בשכר • הסרטון התחיל לאט, אבל אחרי שאסף גרניט כתב מילה אחת בלבד - הכול השתנה • התוצאה: מאות אלפי צפיות והסכמה מצד הבעלים
אסף גרניט. צילום: גיל קרמר

אסף גרניט התערב – והעובד קיבל העלאה בשכר

תום חזן, מנהל ב"פוקה בר" ברעננה, חיפש דרך יצירתית לבקש העלאה בשכר • הסרטון התחיל לאט, אבל אחרי שאסף גרניט כתב מילה אחת בלבד - הכול השתנה • התוצאה: מאות אלפי צפיות והסכמה מצד הבעלים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בימים שבהם כולנו מחפשים קצת בשורות טובות, תום חזן, המנהל של מסעדתהסושי'פוקה בר' ברעננה, הצליח להוכיח שהאינטרנט יכול להיות מקום הרבה יותר מתגמל. תום, בן ה-22 הוכיח השבוע שעם קצת יצירתיות, טרנד נכון ותגובה אחת משף עםכוכב מישלן, השמיים הם הגבול.

תום, שנמצא במקום כבר שנה וחצי, הוא חלק בלתי נפרד מהמשפחה של 'פוקה בר'. "בכל שבוע אנחנו מצלמים סרטונים לסושיאל שלנו עם צוות הסושייל של ג'ורג'יה וקרן, וחושבים על רעיונות חדשים", מספר תום.

הפעם, הוא החליט לקחת את טרנד ה-"כמה לייקים אני צריך בשביל..." צעד אחד קדימה. הוא פנה לדניאל הבעלים והציע: "בוא נעשה את זה על העלאה בשכר, יהיה מגניב". דניאל זרם, והאתגר יצא לדרך.

ואז אסף גרניט נכנס לתמונה

בהתחלה, הסרטון לא "התפוצץ" מיד. אבל אז קרה הבלתי צפוי, אסף גרניט לא רק עשה לייק אלא גם הגיב: "בסדר". "התגובה שלו הכתה אותנו בהלם מוחלט", משתף תום בהתרגשות. "כולנו התלהבנו, זה היה כיף לא נורמלי".

מאותו רגע, המספרים התחילו לטוס. נכון לרגע זה, הסרטון עומד על 280 אלף צפיות ומעל 14 אלף לייקים, הרבה מעבר ליעד המקורי. ומה לגבי ההעלאה? תום מאשר בחיוך: "קיבלתי, הכל סוכם".

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Poke Bar‎‏ (@‏‎poke_and_cocktail‎‏)‎‏

בפעם הבאה רכב חברה?

מעבר לחגיגה הוויראלית, תום גאה במקום שהוא מנהל. 'פוקה בר' הפך למוסד קולינרי עבור תושבי רעננה ואזור השרון. "יש לנו צוות מלא באהבה, המקום נקי ואסתטי, ויש המון לקוחות חוזרים שהם ממש בני בית אצלנו", הוא אומר.

לדבריו, הקסם הוא השילוב בין אווירה צעירה לאוכל איכותי "המקום מתאים לילדים ולצעירים, והכל אצלנו בריא, המון חלבון, בלי סוכר ובלי שומן מיותר. זה הפתרון הכי בריא שקיים, ואנחנו פשוט אוהבים את הלקוחות שלנו".

אז בפעם הבאה שאתם קופצים לאכול פוקי ברעננה, אל תשכחו להגיד מזל טוב לתום. מי יודע, אולי הסרטון הבא כבר יסדר לו רכב חברה?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו