"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פחד אלוהים: נערה עלתה באש – בגלל אבקת סוכר | צפו
התיעוד הקשה לצפייה שהופץ אמש (שלישי) ברשת ממחיש עד כמה “בדיחה” חסרת אחריות עלולה להסתיים באסון • צפו ברגעי האימה
הבדיחה שכמעט נגמרה באסון. צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

פחד אלוהים: נערה עלתה באש – בגלל אבקת סוכר | צפו

התיעוד הקשה לצפייה שהופץ אמש (שלישי) ברשת ממחיש עד כמה “בדיחה” חסרת אחריות עלולה להסתיים באסון • צפו ברגעי האימה

מערכת אוכל היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

סרטון מטריד שהופץ אמש (שלישי) ברשתות החברתיות מעורר סערה, לאחר שתיעד רגעים שבהם מסיבת יום הולדת של נערה בעיירה דזרז’ינסקי, סמוך למוסקבה, כמעט הסתיימה באסון מזעזע.

בתיעוד נראה אחד הנערים שופך על הנערה כמות גדולה שלאבקת סוכר, שנועדה להיות “בדיחה” משעשעת לכבוד יום הולדתה. מיד לאחר מכן היא מקבלתעוגהשעליה זיקוקים דולקים. בתוך שניות, הניצוצות פוגשים את האבקה – והנערה עולה באש.

בסרטון ניתן לראות בבירור כיצד הלהבות מתלקחות על בגדיה ועל פלג גופה העליון, בעוד הסובבים אותה מגיבים בהלם. למרבה המזל, הנערה מצליחה להגיב במהירות, טופחת על עצמה ומכבה את האש כמעט מיד. האירוע כולו נמשך שניות ספורות, אך המראות קשים וממחישים עד כמה הסכנה הייתה ממשית.

על פי הדיווחים, הנערה יצאה מהאירוע ללא פציעות חמורות, אך רבים ברשת מדגישים כי התוצאה יכלה להיות שונה לחלוטין. השילוב בין אבקת סוכר – חומר דליק במיוחד בתנאים מסוימים – לבין זיקוקים דולקים, הפך את ה”בדיחה” לפצצה של ממש.

התגובות ברשת לא איחרו להגיע: גולשים רבים זעמו על חוסר האחריות, אחרים קראו להורים ולמחנכים להסביר לבני נוער את הסכנות שבמתיחות קיצוניות. הסרטון משמש תזכורת מצמררת לכך שלפעמים, רגע אחד של חוסר מחשבה עלול להיגמר בטרגדיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...