היא חוזרת. קלילה ונגישה יותר. צילום: נועם פירסמן

מסעדת הסושי האהובה חוזרת לת"א - בגרסה קלילה ונגישה יותר

אחת ממסעדות הסושי הבולטות והמרשימות שפעלו בעיר, נפתחת מחדש - והפעם בגישה שונה • הכירו את DININGS – Japanese Rooftop Bar

מלון היוקרה The Norman Tel Aviv מחזיר לעיר את DININGS, האחות המקומית של מסעדת היוקרה הלונדונית של השף מסאקי סוגיאקי. לאחר תקופה ארוכה שבה פעילות המסעדה הופסקה בעקבות הקורונה והמלחמה, ורק מסעדת אלנה פעלה בקומת הכניסה למלון, היא חוזרת לפעול תחת השם DININGS – Japanese Rooftop Bar, עם תפריט חדש, עיצוב מחודש ואווירת גג אורבנית תל-אביבית ייחודית.

דיינינגס רופטופ, צילום: נועם פירסמן

הפתיחה המחודשת מסמנת פרק חדש במסע של דיינינגס, מקום שהיה מזוהה עם אלגנטיות ואינטימיות, וכעת מציע חוויה נגישה, פתוחה ומשוחררת יותר. הקונספט החדש משלב בין קולינריה יפנית מוקפדת לאווירת בר עכשווית, עם תפריט נגיש ומחירים ידידותיים שמאפשרים ליהנות מארוחת ערב קלילה ולא מחייבת.

החלל המעודכן כולל אזור פנימי עם בר ישיבה ושולחנות, לצד מרפסת רחבה המשקיפה אל הנוף האורבני של העיר.

שוב היא כאן, צילום: נועם פירסמן

על המטבח אמונים השפים דניאל צור ועומר שדמי, שמובילים בהצלחה רבה את אלנה כבר מספר שנים, השניים פועלים בשיתוף פעולה הדוק עם השף מסאקי סוגיסאקי, יוצר השפה הקולינרית של דיינינגס. השלושה משלבים טכניקות יפניות קלאסיות עם פרשנות מקומית עכשווית, תוך הקפדה על דיוק, אסתטיקה וחיבור לקהל הישראלי. בראש הצוות הקולינרי עומדת סו או (Sue Oo), תלמידתו של סוגיסאקי, שמפקחת על בר הסושי ואחראית על הניגירי והרולים המוגשים לאורחים.

הסטנדרטים הגבוהים נשמרו,

שיתוף הפעולה בין סוגיסאקי לצור ושדמי נשען על כבוד הדדי ושפה קולינרית משותפת, נאמנות לטכניקות היפניות לצד התאמה לטעם המקומי ולאורח החיים התל אביבי. בהמשך צפוי התפריט לשלב חומרי גלם עונתיים ותוצרת מקומית, כחלק מהרצון לחדש ולהישאר רלוונטיים.

משלבים כוחות, צילום: נועם פירסמן

התפריט החדש שואב השראה מסצנת האוכל של אוסקה, וכולל סושי וניגירי, שיפודים מטוגנים, רולים קריספיים, טאפסים יפניים ורטבים עשירים. בין המנות הבולטות: קריספי רייס, טרטר סלמון עם ויניגרט חלפיניו, סלט עוף ומלפפונים עם רוטב גומאדרה, קריספי ילוטייל רול, ניגירי סושי רולז ועוד.

עם אותו סושי נהדר, צילום: נועם פירסמן

לדברי ירון ליברמן, מנכ"ל המלון: "דיינינגס החדשה מאפשרת לנו לחלוק את חוויית הנורמן גם עם הקהל המקומי - חוויה שמשלבת קולינריה מוקפדת, עיצוב מרהיב ואווירה פתוחה ונגישה. לצד מסעדת Alena, שמבטאת את הצד האלגנטי והמעודן של חוויית האירוח שלנו, דיינינגס מוסיפה רובד עכשווי - יפני ותל־אביבי- תוך שמירה על הסטנדרט והדיוק שמאפיינים את הנורמן".

דיינינגס | Dinings
מלון נורמן
נחמני 25, תל אביב
המסעדה פתוחה לקהל הרחב בימים רביעי–שבת, בין השעות 18:00–23:30.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...