אין דרך טובה יותר להתקרר במהלך הקיץ מאשר עם משקה מרענן. אבל אם תשאלו את כוהנת האוכל והאירוח, מרתה סטיוארט, היא מציעה לשדרג את פחית הקוקה-קולה הרגילה שלכם ולהפוך אותה לממתק מתוק במיוחד.
באינסטגרם שלה שיתפה מרתה לאחרונה כיצד היא מכינה את הגרסה שלה לפלואט. במקור Coke float הוא משקה קינוח שמורכב משני מרכיבים עיקריים: קולה (או משקה מוגז דומה) וכדור של גלידת וניל. הקולה נמזגת לתוך כוס גבוהה, ואז מניחים מעליה את הגלידה, שצפה ("float" באנגלית) על פני המשקה, כאשר הגלידה מתחילה להינמס, היא יוצרת שכבה קרמית ומוקצפת.
אבל תסמכו על מרתה סטיוארט, שתיתן למשקה-הקינוח הזה את השדרוג הראוי לו, והיא עושה את זה באמצעות קוביות קרח שעשויות מקולה, בקבוק קר של המשקה, וכדור ענק של קצפת טרייה במקום גלידה, שבדרך כלל נדרשת למשקה הקינוח.
ראשית, היא שופכת את משקה הקולה לתוך מגשי קרח להקפאה. "בדרך זו, אתם יכולים ליהנות מקוקה-קולה קרה באמת" היא אומרת בסרטון, וכל חובב קולה אמיתי, ששונא שקרח עשוי מים נמס לו לתוך המשקה יכול להעריך את הטיפ ולהזדהות. טיפ זה זכה לתמיכה בתגובות גם על ידי חברת קוקה-קולה עצמה, כאשר חברת המשקאות הגיבה: "קוביות קרח ✍️ של קוקה-קולה ✍️ זה... גאוני."
לאחר שהקוביות קפואות, מרתה מוסיפה אותן לכוס גבוהה ושופכת מעליהן עוד מהמשקה המוגז. היא מסיימת עם כף גדולה של קצפת מעל, לא גלידה, כפי שנהוג בדרך כלל.
View this post on Instagram
מספר עוקבים המליצו להשתמש בגלידת וניל כדי להכין את הפלואט הקלאסי, בעוד אחרים כתבו שזה הזכיר להם "משקה מלוכלך", המשקה הוויראלי שבדרך כלל כולל סוג כלשהו של משקה מוגז, שמנת וסירופ בטעמים.
לא משנה איך קוראים לגרסה של מרתה לפלואט הקלאסי, אין ספק שמשקה זה הוא ממתק טעים למזג האוויר החם שפוקד אותנו: "מושלם לקיץ, מעלה זכרונות מימים עברו," אומרת מרתה. גם אם השילוב עם הקצפת קצת מאתגר אתכם, אין ספק שטיפ הקולה-קרח שווה אימוץ.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו