"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארוחה בתוך לחם: 5 מתכונים שאפשר לאכול גם בלי צלחת
הרבה מאכלים אפשר להכניס לפיתה, לבגט או ללחמנייה • זה מנחם, זה זמין וזה גם מאוד מאוד ישראלי - קבלו כמה מתכונים שאפשר להכין בקלות ולאכול בכל מקום
מעורב ירושלמי של צדקיהו. צילום: רון ירקוני יחסי ציבור

ארוחה בתוך לחם: 5 מתכונים שאפשר לאכול גם בלי צלחת

הרבה מאכלים אפשר להכניס לפיתה, לבגט או ללחמנייה • זה מנחם, זה זמין וזה גם מאוד מאוד ישראלי - קבלו כמה מתכונים שאפשר להכין בקלות ולאכול בכל מקום

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מתכון לפלאפל של "הקוסם"

אריאל רוזנטל, הלוא הוא הבעלים והשף של אחד מדוכני הפלאפל הכי מפורסמים בארץ - וככזה נחשב "קוסם", שיתף אותנו במתכון האגדי שלו לפלאפל. אז תפתחו את הפיתות וקבלו את המתכון למאכל המסורתי האהוב.

כנסו למתכון

פלאפל הקוסם, צילום: ירון ברנר

מתכון למעורב דגים ירושלמי

מסעדת MEAT TIME הכשרה משוק מחנה יהודה בירושלים, משתפת במתכון לסנדוויץ' עם מעורב דגים ירושלמי מלא בטעמים, שאי אפשר להפסיק לאכול.

כנסו למתכון

מעורב ירושלמי מדגים כבר ניסיתם?,

מתכון להמבורגר

כן, גם מנת המבורגר מפנקת נכנסת בקלות לקטגוריה של אוכל מנחם, כזה שנהנים ממנו ישירות מהידיים. השף עידו אלקיים, הבעלים של מסעדת CONMIGO במודיעין, שיתף אותנו במתכון קל ומהיר הכנה להמבורגר עסיסי וטעים במיוחד.

כנסו למתכון

ההמבורגר של עידו אלקיים, צילום: רון ירקוני יחסי ציבור

מתכון למעורב ירושלמי של צדקיהו

מעורב ירושלמי היא מנה, שדרך טעמים וריחות, מספרת את סיפורה של עיר הבירה. המוסד הירושלמי האהוב "צדקיהו" שיתף במתכון לאחת מהמנות הנמכרות ביותר שלו.

כנסו למתכון

מעורב של צדקיהו, צילום: אסף קרלה

מתכון לעראייס

עראייס היא מנה קלה להכנה, שאפשר להכין על הגז או על מנגל. שף הבשרים, רונן ורה, נתן לנו את המתכון המצוין שלו למנה.

כנסו למתכון

עראייס, צילום: אסף דיין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...