ספיישל פסח של "בואו לאכול איתי": שדרוג כיפי של הפורמט

לשבוע המיוחד לחג של "בואו", שמשודר מאתמול בכאן 11, יש טוויסט מקורי: חמישה משתתפים שיודעים לבשל, שמבינים באוכל ויש להם קבלות וטעם מחודד • תופתעו, או לא, זה מה שמשדרג את הגרסה הזו של התוכנית

הצליחה להביך את איילה חסון. סמדי וקנין בומבה. צילום: כאן 11

כבר הרבה שנים "בואו לאכול איתי" בוגדת במהות הכי בסיסית של הפורמט. היא צמחה להיות תוכנית שמקדשת את עקרונות האירוח והפאן, ולא מתחשבת באיכויות הבישול. לפיכך, מי שגנבו פוקוס היו אנשים שהגיעו להשתתף בה רק כדי לפרוץ בריאליטי ולהתפרסם - הם לא ידעו לבשל, ולעיתים סיפקו מזון ביזארי ולא אכיל.

גל זהבי, צילום: כאן 11

בספיישל פסח של "בואו", שמשודר מאתמול בכאן 11, יש טוויסט מקורי: חמישה משתתפים שיודעים לבשל, שמבינים באוכל ויש להם קבלות וטעם מחודד. בספיישל מתארחים הריאליטי סמדי "בומבה" וקנין, הסופר, התסריטאי והבמאי ניסן שור, השפית המוערכת נועה (דואה) לוי, אושיית האוכל גל זהבי, השף בעל השם העולמי שחף שבתאי ואושיית האוכל גל זהבי, ממעריצי הפורמט. גם את הספיישל, שמביימת ועורכת טליה נחמני, מלווה הקריינות הסרקסטית והמוכרת של שי אביבי לתסריט של דקלה קידר.

שחף שבתאי, צילום: כאן 11

מצפייה של הספיישל, ניתן לומר כי באופן מוזר החמישייה הזו לא נפגשת על מנת לריב או להתחרות על חשיפה, אלא סתם כדי להשוויץ בארוחות הכשל"פ שהכינו. תופתעו, או לא, זה מה שמשדרג את הגרסה הזו של התוכנית לחוויה נעימה וכיפית לצפייה.

נועה (דואה) לוי, צילום: כאן 11

לאחרונה התראיין זהבי ל"ישראל היום" ואמר: "כשהעלו את הטיזר לעונה היו המון תגובות בסגנון 'מה מביאים עכשיו מפורסמים והורסים את העונה? משחיתים את הפורמט', וזה נורא כאב לי. בתור מי שראה את האנשים הלא מקצועיים, אני חושב שמישהו מקצועי מביא ריענון. הצופים האדוקים נבהלו, ואני מבין, ואני רוצה להגיד להם שזה הולך להיות הספיישל הכי מגניב ומופרע שראיתם בחייכם. זו תחרות סמויה בין טבחים עם אגו, וזה משנה את כל כללי המשחק. תנו לנו הזדמנות ובואו להכיר אותנו". אז בואו באמת ניתן להם הזדמנות.

בואו לאכול איתי - ספיישל פסח | כאן 11, 21:30

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר