"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נטפליקס מבטלת, הסדרה שחוזרת והכוכבים שקופצים לבקר: חדשות הטלוויזיה
ריכזנו עבורכם את כל מה שצריך לדעת על סדרות הטלוויזיה הבולטות והעדכונים החמים שחשובים לכל המכורים • חדשות על קצה השלט
"חדשות הטלוויזיה". צילום: יחצ

נטפליקס מבטלת, הסדרה שחוזרת והכוכבים שקופצים לבקר: חדשות הטלוויזיה

ריכזנו עבורכם את כל מה שצריך לדעת על סדרות הטלוויזיה הבולטות והעדכונים החמים שחשובים לכל המכורים • חדשות על קצה השלט

דורון פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נטפליקס ביטלה את סדרת הריגול "הרכש החדש" ("The Recruit") לאחר שתי עונות בלבד, כשהאחרונה הושקה בסוף ינואר. מדובר במהלך מפתיע יחסית, שכן הסדרה בכיכובו של נואה סנטינאו נהנתה מביקורות חיוביות למדי.

השחקן קולטון דאן, שמגלם את סוכן ה-CIA לשעבר לסטר קיטשנס, חשף את דבר הביטול וכתב לפנות בוקר (חמישי) ברשת ת'רדס: "'הרכש החדש' בוטלה, איזו באסה. אשתף תמונות וחוויות באינסטגרם, אבל קודם רציתי שתשמעו את זה ממני. תודה שצפיתם. אני פנוי עכשיו! תעסיקו אותי!".

"הרכש החדש", צילום: יחצ

"הרכש החדש", שהושקה בנטפליקס ב-2022, החזיקה מעמד במשך 14 פרקים שהתפרסו, כאמור, על פני צמד עונות.

אזהרת ספויילר למי שטרם צפה בשני הפרקים הראשונים של "דרדוויל: נולד מחדש" שעלו אתמול (רביעי) בדיסני פלוס.

"דרדוויל: נולד מחדש", צילום: יחצ

השחקנים אלדן הנסון ודברה אן וול ("דם אמיתי"), שמגלמים בסדרה מבית מארוול את פוגי נלסון וקארן פייג' בהתאמה, ישובו לעונה השנייה שתגיע אלינו, בלי נדר, בשנה הבאה. העובדה הזו לא כל כך מסתדרת עם התפתחויות טרגיות שהתרחשו בפרקים הראשונים, אבל בראד וינדרבאום, ראש מחלקת הסטרימינג, הטלוויזיה והאנימציה של מארוול, אישר את הפרטים. טוב, בקומיקס הכל יכול קרות.

גבריאל מאכט הוא לא הכוכב היחיד של "Suits" המקורית שמתארח, צילום: יחצ

תעשו פרצוף מופתע: גבריאל מאכט הוא לא הכוכב היחיד של "Suits" המקורית שמתארח בספינאוף החדשה, "Suits: אל. איי". אמש (רביעי) דווח גם כי גם השחקן ריק הופמן, שגילם במשך כל תשע העונות של סדרת האם את לואיס ליט, יופיע אומנם בפרק אחד בלבד של העונה הראשונה של הספינאוף, אולם אם וכאשר הסדרה תחודש לעונה נוספת – לא מן הנמנע שהוא ישוב לתפקיד משמעותי יותר.

"התיבה", צילום: יחצ

סדרת המד"ב העתידנית והלגמרי לא רעה "התיבה", שעוסקת בתאונה בספינת חלל שמעירה מהקפאה מוקדם מהצפוי 150 צעירים (נאים במיוחד) שיוצאים למשימה להצלת האנושות, חודשה לעונה שלישית (קרי, עדיין יש לאנושות סיכוי). "התיבה" זמינה לצפייה בישראל ב-yes.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...