"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מינימל קומפקט ורד אקסס מגיעים לחיפה

פסטיבל המוזיקה האלטרנטיבית החיפאי SoLow חוזר במהדורה שלישית, במקום חדש ובמחירים נוחים • כל הפרטים

,עודכן
צילום: קוקו // מינימל קומפקט על הבמה

אחרי ההצלחה של שתי המהדורות הראשונות, פסטיבל "SoLow" מכריז על מהדורה שלישית שתתקיים ב-13-14 בנובמבר והפעם בנמל חיפה.

מאבק על דגל ישראל: קליפ טעון לדודו טסה

הישראלי שהציל את "ג'יימי לאניסטר"

גם השנה יארח פסטיבל האינדי והמוזיקה האלטרנטיבית עשרות הופעות של אמני רוק, פולק, היפ הופ ומוזיקה אלקטרונית ישראלים. בין האמנים הרבים שישתתפו בפסטיבל השנה גם להקת מינימל קומפקט המיתולוגית (סמי בירנבך, רמי פורטיס, ברי סחרוף, מלכה שפיגל ומקס פרנקן), במסגרת סיבוב הופעות האיחוד של הלהקה.

לצד שמות אמנים נוספים שייחשפו בהמשך, ממשיך הפסטיבל לתת במה לאמנים חדשים בתחילת דרכם. אמנים מובילים שישתתפו בפסטיבל: המוזיקאית המוערכת נגה ארז, צמד המוזיקה האלקטרונית הישראלי-בינלאומי רד אקסס, טריו הפיוז'ן ג'אז המצליח TATRAN, הראפר העולה עטר מיינר, הלהקה הרב-לשונית סיסטם עאלי, וגם סיפורי הפאנק של האחים צברי, הפסיכדליה המקורית של Water Knives ועוד.

ועידת המוזיקה העצמאית סאונד_צ'ק תיערך לאורך ימי הפסטיבל ותכלול שלל פאנלים והרצאות בנושאי תרבות, מוזיקה וחיי לילה בישראל.

פסטיבל "SoLow" מצטרף לטרנד הפסטיבלים הירוקים שפושט בעולם. כמו בפסטיבלים מובילים כ-DGTL ופרימוורה סאונד, גם בפסטיבל החיפאי יוגשו מזון ושתייה בכלים מתכלים או רב פעמיים, במטרה לצמצם את השימוש בפלסטיק ככל האפשר.

מי שיזדרז יזכה לרכוש כרטיסים לפסטיבל במחירים נמוכים במיוחד. כרטיס לכל הפסטיבל במכירה מוקדמת עולה 209 שקלים בלבד, ואילו כרטיס לאחד מהימים במכירה מוקדמת עולה 119 שקלים.

העולם התהפך: ניקי מינאז' תופיע בסעודיה?

גילי מוסינזון: שכבתי עם דנה אינטרנשיונל

צפו: דואט של סנופ עם זמר ישראלי

פרויקט 30 שנה ל"סיינפלד":

יד המלך: הכוכבים שהתחילו ב"סיינפלד"

קולו של דור: המהפכה של "סיינפלד"

חידון ידה ידה: יודעים הכל על "סיינפלד"?

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר