"אחת ההופעות המרגשות": עושים כבוד למוזיקה ישראלית
פסטיבל מיוחד שיתקיים במתחמי זאפה השונים יעלה סדרת מופעים של הזמרים הגדולים, ובהם מוש בן ארי, מירי מסיקה ואביב גפן
Your browser doesn’t support HTML5 audio
בקבוצת מועדוני זאפה החליטו לעשות כבוד לאלבומים הגדולים של המוזיקה הישראלית, בפסטיבל "זאפה גולדסטאר סאונד סיסטם", שיתקיים בתאריכים 15 בינואר עד 26 בפברואר בזאפה תל אביב החדש במתחם מידטאון, בעמק חפר (האנגר 09 החדש) ובבאר שבע, עם סדרת מופעים גדולים שחוזרים לבמות לאחר ההפסקה הכפויה עקב תקופת הקורונה.
בין האמנים שישתתפו בפסטיבל:אביב גפןבמופע חגיגי לציון 30 שנה לאלבום "זה רק אור הירח";אסף אמדורסקיבמופע "מנועים שקטים ,"2022 שיארח את שלום חנוך; ג'יין בורדו, לקראת האלבום החדש "אישה קשה", שיארחו את אקו בזאפה ואת האחיות כרקוקלי; היהודים - חוגגים את "היהודים" (האלבום השני), שיארחו את ארקדי דוכין; כנסיית השכל שחוגגים את האלבום "ידיים למעלה" ומארחים את איפה הילד; לירן דנינו שמציין עשור לאלבומו הראשון;מוש בן אריבסימן 20 שנה לאלבום "עד אלי", שיארח את אריאל זילבר;מירי מסיקהבמופע שיוקדש כולו לאלבום "שלום לאמונות", ושבו תארח את מרגול ואת אריק ברמן; רד בנד, שמציינים עשור לאלבום הראשון, ועוד.
"זו הולכת להיות אחת ההופעות המרגשות, 20 שנה לאלבום הבכורה שלי 'עד אלי'", מספר מוש בן ארי, "ויהיה לי שוב הכבוד הענק לארח את אריאל זילבר, אגדה חיה". גם מירי מסיקה נרגשת: "אחרי הרבה שנים שלא הופענו יחד, אני אארח את אריק ברמן, ויחד נבצע שירים מהרפרטואר של שנינו. אני מאוד מצפה להופעה המיוחדת הזו".
אסף מור, סמנכ"ל השיווק והפיתוח העסקי של קבוצת זאפה: "גם השנה יצדיע הפסטיבל לאלבומי מופת ישראליים שכבשו את ליבנו ושהם חלק בלתי נפרד מה פסקול המלווה את חיינו לאורך השנים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו