הידיעה על מותו של אוזי אוסבורן היום (שלישי) הכתה בתדהמה את העולם. למרות שמצבו הבריאותי היה מעורער בשנים האחרונות, הוא הופיע עם להקת "בלאק סאבאת'" רק לפני כשבועיים בעיר הולדתו בירמינגהאם, במופע שנכנס לפנתיאון של עולם המטאל.
הראפר פלייבור פלייב ספד לאוסבורן ברשת X: "הלב באמת שבור מהמוות של אוזי. אנחנו מכירים המון שנים והייתה לי זכות אמיתית לראות אותו נכנס להיכל התהילה של הרוק בשנה שעברה. אני שולח אהבה ותפילות לשרוֹן, לילדים שלו ולכל המשפחה. נוח על משכבך בשלום".
View this post on Instagram
גם הגיטריסט רוני ווד מלהקת "האבנים המתגלגלות" צייץ לזכר חברו: "נעצבתי מאוד לשמוע על מותו של אוזי. היה לו מופע פרידה מקסים בבירמינגהאם". בילי ג'ו אררמסטרונג מ"גרין דיי" כתב: "אין מילים. אנחנו אוהבים אותך, אוזי".
סר אלטון ג'ון כינה את אוסבורן "חבר יקר וחלוץ ענק שזכה למקום שלו בפנתיאון של אלילי הרוק - אגדה אמיתית. הוא היה גם אחד האנשים הכי מצחיקים שפגשתי אי פעם. אתגעגע אליו מאוד". בעמוד הרשמי של להקת מטאליקה העלו תמונה של אוסבורן, והסתפקו באימוג'י של לב שבור.
Goodbye my dear teacher…
— David Draiman 🟦🎗️🇺🇸🇮🇱✡️☮️ (@davidmdraiman) July 22, 2025
…a father to all of us
…my friend.
I love you @OzzyOsbourne and I will miss you terribly. #Ozzy pic.twitter.com/GBz0GzdYdC
ג'ין סימונס מלהקת "קיס" כתב: "אוזי היה ענק, מודל להערצה ואהוב על ידי מיליוני מעריצים בכל רחבי העולם. אני שולח תפילות ותנחומים לבני משפחתו". דיוויד דריימן, סולן להקת המטאל "Disturbed" כתב: "להתראות מורה יקר, אבא של כולנו וחבר שלי. אני אוהב אותך ואתגעגע אליך".
בעמוד הרשמי של להקת "פנתרה" נכתב: "נוח על משכבך בשלום, אוזי. תודה על כל מה שעשית עבור המטאל ועבור הלהקה שלנו. לא היינו כאן בלעדיך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו