אדיוס: כמעט שנה חלפה מאז הפסידה אמבר הרד לגרוש ג'וני דפ באחד המשפטים הסוערים והצהובים שידע עולם הידוענים בשנים האחרונות, ומאז היה נדמה כי השחקנית נעלמה לחלוטין מהחיים הציבוריים.
בסוף השבוע האחרון, לאחר שהבליחה בקצרה בטריילר לסרט החדש "אקוומן והממלכה האבודה", ולמרות השמועות ששחקנית אחרת החליפה אותה בתפקיד מירה בעקבות הבלגן המשפטי מול בעלה לשעבר, ב"דיילי מייל" הבריטי פורסם כי הרד ארזה את פקלאותיה ועברה להתגורר עם בתה בת השנתיים בסמוך למדריד שבספרד, לאחר שמאסה בחיי הזוהר.
"היא דו-לשונית ומדברת ספרדית שוטפת", סיפרה חברה של הרד לאתר. "היא מאוד מאושרת שם ומגדלת את הבת שלה הרחק מכל הרעש. אני לא חושבת שבוער לה לחזור לעבוד או לשוב להוליווד", הוסיפה החברה, שביקשה להדגיש כי למרות הכל, לא מדובר בכרטיס לכיוון אחד לנצח. "אני מאמינה שהיא תחזור עבור הפרויקט הנכון, בזמן הנכון".
כזכור, הרד בת ה-37 מכרה בחודש יולי האחרון את ביתה ביוקי ואלי שבקליפורניה תמורת 1.1 מיליון דולרים, כפול ממה ששילמה עבורו. חודש אחר כך, היא הגיחה לחופשה קצרה בישראל יחד עם מי שהוצגה אז בתקשורת כבת זוגה, העיתונאית היהודייה איב בארלו.
בחודש אוקטובר, השתיים צולמו באי התיירותי הפופולרי הספרדי מיורקה, שם, לפי הדיווחים, הן שכרו בית. כעת, לפי מקורבים לשחקנית, המעבר למדינה הפך לקבוע. נכון לעכשיו, טרם ידוע אם הרד ובארלו עדיין בזוגיות, אך ההנחה היא כי שתיהן נפרדו בדצמבר האחרון, בסמוך לחג המולד, אז בארלו רמזה כי היא "מחפשת אופטימיות בתום שנה משנת חיים".