היום (שני), דקות ספורות בלבד אחרי פרסום הידיעה על מותו של אור אשכר ז"ל, שנפצע באורח אנוש בפיגוע ברחוב דיזנגוף לפני כשבוע וחצי, הוצפה הרשת בסטוריז רבים של מפורסמים, אושיות רשת, ומובילי דעת קהל ממגוון רחב של תחומים, שביקשו להביע את כאבם הגדול על הבשורה המרה.

"הלב נקרע לשניים", כתבה מגישת החדשות מגי טביבי. "שובר את הלב!", התעצבה מלכת היופי במיל' טיטי איינאו. "הלב נקרע", שיתף בתחושותיו הזמר עידן עמדי. "כמו סכין בלב שפילחה לי את הנשמה. לא יכולה לזוז מעצב. אין מילים לנחמה למשפחתו ולבת זוגו", התקשתה לעכל את הבשורה מגישת הטלוויזיה אילנית לוי.
"יום עצוב מאוד מאוד", קבעה אדל בספלוב. "אין לי מילים. הלב שלי נקרע", כאבה קורין גדעון. "הלב שלי שבור לרסיסים. עשרה ימים אני מתפללת לילד המתוק הזה. פחדתי לפתוח חדשות כדי לא לקרוא את הגרוע מכל", חלקה השחקנית רונה-לי שמעון בתקוותיה שנגוזו. "יום אבל למדינת ישראל", הכריזה השורדת ספיר קשתי.
"אחד הפוסטים היותר עצובים שנתקלתי בהם מהיום שפתחתי אינסטגרם. לי מנחם (בלוגרית, בת זוגו של אשכר; י"ד) הכירה את אהבת חייה, כך זה הרגיש. וזה נגע לי במקום הכי רגיש שלי", סיפרה פיינליסטית "האח הגדול" בר כהן. "היה לי כל כך חשוב לצאת להתאוורר קצת אחרי ימים מורכבים ולא פשוטים, אבל לא הספקנו להגיע לקינוחים כי פתאום קיבלנו טלפון ובישרו לנו שאור עזב אותנו. איזה עצוב שאין סוף אחר, שאור לא יחזור אלינו. ברוך דיין האמת", כתבה ירדן ויזל.
אופירה אסייג העלתה תמונה שסיפרה על מותו של אשכר עם אימוג'י של לב נשבר, ושיתפה טקסט מאת STANDWITHUS שמודיע על הירצחו בפיגוע.

רוסלנה רודינה שיתפה מדם ליבה: "איזה עולם אכזר! פשוט לא הוגן! לא הוגן שאנשים סתם הולכים ככה. לא הוגן שמתייחסים לחיי אדם בצורה הזו. תתחילו לתת עונשים שאין סיכוי לשיקום מהם לכל המחבלים. באיזו מדינה אנחנו חיים?!", ותקוה גדעון הפצירה: "גבר בן 33 שהלך לחתונה לשמוח ולשמח ולא חזר הביתה. כל כך קיוויתי לסוף טוב. חייבים לעשות סוף לטרור, חייבים להחזיר את הביטחון".
