"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בקרוב חתונה? אביבית בר זוהר הצהירה על בן זוגה: "הוא האחד"

את הצהרת האהבה העניקה כוכבת הרשת במסגרת שידור חי בעקבות שאלת גולשים שהופנתה אליה, בניסיון להבין את טיב הקשר בינה לבין בן זוגה בחודשים האחרונים

,עודכן
0השמעה
האביר על הסטורי הלבן. בר זוהר, צילום: רונן אקרמן

בשיחת עדכון שקיימה אמש (ראשון)אביבית בר זוהרעם 583 אלף עוקביה ברשת החברתית אינסטגרם, היא סיפרה על הירידה במשקל אחרי הדיאטה הקיצונית שערכה בשבוע שעבר, שיתפה את הגולשים במצב הדרישה של פרודתו של בן זוגה להוציא צו הרחקה נגדה, ונידבה מידע על מערכת היחסים עמו בחודשים האחרונים, כשעל הדרך קבעה באופן נחרץ: "הוא האחד!".

"סיימנו את הדיאטה", הודיעה בר זוהר לצופים שהסתקרנו לגבי תוצאותיה של דיאטת הכרוב הקיצונית שערכה בשבוע שעבר. "ברוך השם, ירדתי את המשקל שרציתי", הוסיפה, אך לא פירטה מעבר לכך.

בהמשך השידור התפנתה אשת העסקים לדבר על מערכת היחסים עם החבר הצרפתי: "הנה, בדיוק קווין שולח הודעה", חייכה בסיפוק. "חיים שלי היצור הזה. קווין הוא יצור שמהלך בין בני אדם. לא קשור לכלום. לא יודעת איך מצאתי אותו. אין, זה פשוט לא להאמין איך מצאנו אחת את השני. יצור ויצורה שלא קשורים לשום דבר נפגשו. זה פשוט ככה. לא ברור לי איך מישהו יכול היה להכיל את כל הדבר הזה", הצביעה על עצמה, "ולא ברור לי איך מישהי הייתה יכולה להכיל את קווין. זה פשוט קרה. זה מהמם".

בהמשך הדברים אף חידדה את כוונותיה כלפיו: "אם אני חושבת שקווין האחד?" ציטטה משאלות הגולשים שרצו על המרקע במהלך השידור. "בלי אחוז אחד של ספק!", פסקה. על ילדיו של בן זוגה אמרה: "אני מסתדרת איתם הכי טוב בעולם. אני מאוהבת בהם. אני אוהבת אותם כל כך", עוד הוסיפה באותו עניין: "התפילות שלכם עזרו (הכוונה היא לתפילות שביקשה בר זוהר מהגולשים לשאת להצלחתה בדיון המדובר בבית המשפט, י"ד). ברוך השם, הכל טוב. כרגע אין נגדי צו הרחקה מהילדים", סיפרה במצב רוח מרומם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר