"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סוגרים עסקה
תל אביב, באר שבע, קריית ביאליק, חריש, ראש העין, מודיעין - בכמה נמכרו הדירות בערים השונות?
הקונים התאהבו בחלל האירוח הגדול | צילום: רי/מקס מור במודיעין

סוגרים עסקה

תל אביב, באר שבע, קריית ביאליק, חריש, ראש העין, מודיעין - בכמה נמכרו הדירות בערים השונות?

עופר פטרסבורג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כמעט 5 מיליון לפנטהאוז במודיעין

בשכונת הכרמים במודיעין נמכר פנטהאוז 6 חדרים, 170 מ"ר בנוי במפלס אחד, מרפסת 105 מ"ר, קומה 7 מתוך 7, 2 חניות מקורות, מחסן ומעלית במחיר שיא של 4.95 מיליון שקל.

אריק שטיגל מרי/מקס מור במודיעין: "בשנה האחרונה חלה עלייה חדה מאוד במחירי הפנטהאוזים במודיעין, שנעה בין 15% ל-20%. המוכרים הם זוג מבוגר שילדיהם עזבו את הבית, והרוכשים מכרו בית באחד היישובים הסמוכים. הם חיפשו תקופה ארוכה דירת גן, אבל ברגע שראו את הפנטהאוז התאהבו בחלל האירוח הגדול והחליטו לרכוש את הנכס".

תל אביב

• דירת 3 חדרים, רחוב הפלמ"ח, שכונת יד אליהו, 67 מ"ר, קומה 1 מתוך 3, נמכרה ב-2,225,000 שקל.

באר שבע

• דירת 2 חדרים, רחוב שדרות ירושלים, שכונה ה', 52 מ"ר, קומה 3 מתוך 4, נמכרה ב-530,000 שקל.

• דירת 3 חדרים, רחוב ברנר, שכונה א', 76 מ"ר, קומה 1 מתוך 4, נמכרה ב-680,000 שקל.

• דירת 2 חדרים, רחוב אביה השופט, שכונה ד', 48 מ"ר, קומה 12 מתוך 14, חניה ומעלית, נמכרה ב-520,000 שקל.

• דירת 2 חדרים, רחוב דב יוסף, שכונה י"א, 76 מ"ר, קומה 4 מתוך 4, נמכרה ב-665,000 שקל.

קריית ביאליק

• דירת 4 חדרים, רחוב השקדים, 107 מ"ר, קומה 1 מתוך 4, מעלית, נמכרה ב-1,130,000 שקל.

• קוטג' דו-משפחתי 6 חדרים, רחוב חיים, שכונת אפק, 125 מ"ר, גינה 100 מ"ר, מחסן וחניה, נמכר ב-1,365,000 שקל.

• דירת 4.5 חדרים, רחוב דן, 112 מ"ר, מרפסת 12 מ"ר, קומה 2 מתוך 4, חניה ומעלית, נמכרה ב-1,223,000 שקל.

חריש

• דירת גן 5 חדרים, רחוב שוהם, 118 מ"ר, גינה 162 מ"ר, קומת קרקע מתוך 6, חניה ומעלית, נמכרה ב-1,655,000 שקל.

• דירת 4 חדרים, רחוב ספיר, 93 מ"ר, מרפסת 11 מ"ר, קומה 4 מתוך 6, חניה ומעלית, נמכרה ב-1,095,000 שקל.

ראש העין

• דירת 5 חדרים, רחוב חיים הרצוג, שכונת פסגות אפק, 125 מ"ר, קומה 5 מתוך 21, חניה ומעלית, נמכרה ב-2,445,000 שקל.

• דירת 5 חדרים, רחוב חיים הרצוג, שכונת פסגות אפק, 122 מ"ר, קומה 7 מתוך 12, חניה ומעלית, נמכרה ב-2,595,000 שקל.

• דירת 5 חדרים, רחוב חיים הרצוג, שכונת פסגות אפק, 126 מ"ר, קומה 6 מתוך 8, חניה ומעלית, נמכרה ב-2,255,000 שקל.

• דירת 5 חדרים, רחוב זהר אלפסיה, שכונת פסגות אפק, 126 מ"ר, קומה 3 מתוך 21, חניה ומעלית, נמכרה ב-2,490,000 שקל.

לוקט בידי רי/מקס דרך הנדל"ן, רי/מקס טרנד, רי/מקס העיר החדשה, רי//מקס פלוס, רי/מקס פמילי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...