• קבוצת לוינשטיין הרסה בניין ברחוב בלוך בתל אביב. ב-3 לילות ירד כל הבניין. 11 דירות נהרסו, ייבנו 21 דירות חדשות.
• רשות מקרקעי ישראל ומשרד התיירות מפרסמים מכרז פומבי לרכישת זכויות חכירה לבניית 50 בתים בסגנון כפרי בכפר האמנים עין הוד.
• בתמיכת הממשלה: מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית פה אחד את חוק המכר - שקיפות בעסקאות נדל"ן של ח"כ אורי מקלב, המחייב יזמים להעביר לידי רוכשי הדירות לא רק את תוכניות הדירה, אלא גם את תוכניות קווי החשמל והאינסטלציה.
• הוחלטה להפקדה בוועדה המחוזית לתכנון ובנייה דרום התוכנית שקידמה רשות מקרקעי ישראל – קריית גת רובע דרום. ייבנו כ-8,000 יח"ד בצפיפות ממוצעת של כ-25 יח"ד לדונם נטו, כולל 600 יח"ד לדיור מוגן וכ-295,000 מ"ר למסחר ותעסוקה. התוכנית כוללת הקצאת שטחים לצרכי חינוך וציבור ושטחים פתוחים נרחבים בהם פארק עירוני עם שטחי ספורט לאורך שלוחת נחל עוזה.
• קבוצת מנרב נכנסת לתחום האלקטרו-מכניקה, המהווה חלק משמעותי בפעילות קבלנות הביצוע. החברה רוכשת את קבוצת ארדן-משב תמורת כ-72 מיליון שקל. רכישה זו, בהמשך לרכישת חברת דרך עפר שהושלמה לאחרונה, תשפר משמעותית את מיצובה של מנרב לקראת הגידול הצפוי במכרזי תשתיות ובינוי בשנים הבאות בשוק הפרטי והציבורי.
• התחדשות עירונית ברעננה: חברת צרפתי צבי ובניו הרסה את הבניין ברחוב ז'בוטינסקי. פרויקט צרפתי DUO יכלול 48 דירות, חלק משמעותי מהן דירות קטנות בנות 2-3 חדרים. ראש העיר חיים ברוידא: ״רעננה צריכה עוד פרויקטים מהסוג הזה״.
• בשורה לתושבי הצפון: שיפור משמעותי בשירות הרכבת מכל התחנות בצפון הארץ אל תחנת הרצליה באמצעות צמצום וביטול הצורך בהחלפות וקיצור של 15 עד 26 דקות בזמני הנסיעה בשעות השיא בבוקר ובערב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
