"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

52 דירות ברמלה תמורת 107 מיליון שקל

קבוצת רם אדרת מכרה לקרן השקעות את יחידות הדיור בפרויקט אדרת הפארק. המטרה: השכרה לטווח ארוך

,עודכן
0השמעה

קבוצת רם אדרת מכרה 52 יח"ד בפרויקט אדרת הפארק ברמלה לקרן השקעות. התמורה: כ-107 מיליון שקל. הדירות מיועדות להשכרה לטווח הארוך.

המכירה כללה דירות 5 חדרים של כ-125 מ"ר כל אחת עם מרפסות 12 עד 14 מ"ר. בנוסף נמכרו 2 פנטהאוזים של כ-175 מ"ר עם מרפסת 105 מ"ר. את המוכרים ייצג משרד עו"ד דרדיק גרוס ואת הקונים משרד עו"ד מ. פירון ושות'.

לדברי דורון נמרוד, בעלים ומנכ"ל משותף בקבוצת רם אדרת: "אנחנו מאוד מאמינים במהלך הזה, שמקדם דיור בר השגה לכולם. ככל שמחירי הדירות עולים, כך חלום רכישת הדירה הולך ומתרחק מזוגות צעירים רבים. בעתיד הלא רחוק פתרונות מגורים כמו השכרה לטווח הארוך יהיו מאוד מקובלים, כמו שקיים באירופה ובערים הגדולות בארה"ב".

"הפרויקטים העתידיים מונים יותר מ-4,000 יח"ד". טלי שרון, סמנכ"לית שיווק בקבוצת רם אדרת,

פרויקט אדרת הפארק כולל 308 דירות ב-4 בניינים בני 16 קומות כל אחד. 205 דירות הוצעו למכירה במסגרת מחיר למשתכן ונמכרו כולן תוך זמן קצר לזכאים, והיתר נמכרו בשוק החופשי.

טלי שרון, סמנכ"לית השיווק והמכירות בקבוצת רם אדרת: "עבורי מדובר בשיא אישי. כשהתחלתי לעבוד בחברה עבדתי על מלאי של כ-600 יח"ד. כיום הפרויקטים העתידיים שלנו מונים יותר מ-4,000 יח"ד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר