"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התחדשות במתחם אינשטיין בלוד

הוועדה המחוזית אישרה תב"ע לפרויקט בן 467 דירות של חברת רוטשטיין • במסגרת הפרויקט יהרסו 60 דירות ישנות, ויבנו יח"ד במתחם בעירוב שימושים

, עודכן
0השמעה
 , הדמייה: Olin
, צילום: הדמייה: Olin

תוכנית ענק לפינוי בינוי יוצאת לדרך במתחם אינשטיין בלוד: הוועדה המחוזית אישרה השבוע תב"ע לבניית פרויקט בן 467 דירות של חברת רוטשטיין בין הרחובות איינשטיין, בן חקון וחטיבת יפתח בלוד. במסגרת הפרויקט יהרסו 60 דירות ישנות, ובמקומן יבנו 467 יח"ד חדשות במתחם בעירוב שימושים.

במתחם קיימים היום 3 מבנים ישנים בצורת H ועוד 4 מבני רכבת קטנים של 2 קומות. מבנים אלו יהרסו ובמקומם תיבנה שכונה חדשה שכוללת 3 בניינים בני 10 קומות, מגדל אחד בן 17 קומות ו-3 מגדלים בני 24 קומות.

מטרת התוכנית המאושרת על פי הוועדה הינה פיתוח המתחם כרקמה עירונית פעילה בעירוב שימושים ושילוב של מגוון פעילויות שונות כמו שילוב של מסחר ותעסוקה, מוסדות ציבור והקצאה לשטחים ציבוריים פתוחים. את המתחם תכנן האדריכל ניר חן ממשרד חן אדריכלים.

רוטשטיין פועלת במתחם מזה כמספר שנים, שבמהלכן, היא התקשרה בחוזים עם כ-90% מבעלי הדירות ופעלה לאישור התב"ע לתוקף. עתה פועלת החברה להוציא היתר בנייה ולצאת לבניית הפרויקט.

איתי סמדר, סמנכ"ל התחדשות עירונית בחברת רוטשטיין: "הפרויקט באיינשטיין הוא עדות לרוח הגבית ולרצון של עיריית לוד לקדם פרויקטים של התחדשות עירונית בעיר. בתוך שנתיים וחצי תוכנית הפרויקט אושרה בוועדה המחוזית מחוז מרכז ובטווח זמן של עד שנה וחצי נצא לבנייה של השכונה החדשה שכוללת מלבד הקמת בנייני המגורים, שטחי ציבור, מסחר ותעסוקה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר