"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העירייה תרים את הכפפה? החברה שרוצה לשקם מיידית את הבניין בחולון
חברת "אסיה סיירוס" פנתה במכתב לראש עיריית חולון מוטי ששון בעקבות התמוטטות הבניין ברחוב סרלין: "יכולים לצאת לפרויקט חידוש באופן מיידי" • העירייה: "ממתינים להחלטת הדיירים"
"אסיה סיירוס" לעיריית חולון: "יכולים לשקם מיידית את הבניין ברחוב סרלין". בתמונה: הבניין שקרס בחלקו | צילום: עופר פטרסבורג

העירייה תרים את הכפפה? החברה שרוצה לשקם מיידית את הבניין בחולון

חברת "אסיה סיירוס" פנתה במכתב לראש עיריית חולון מוטי ששון בעקבות התמוטטות הבניין ברחוב סרלין: "יכולים לצאת לפרויקט חידוש באופן מיידי" • העירייה: "ממתינים להחלטת הדיירים"

עופר פטרסבורג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האם נמצא הפתרון לדיירי הבניין שקרס בחולון שנותרו חסרי בית? חברת "אסיה סיירוס", שפועלת משנת 2005 בשוק יזמות הנדל"ן והמגורים, פנתה במכתב לעיריית חולון ובו הציעה לחדש את הבנין שקרס ברחוב סרלין "תוך הבטחת פיתרון מיידי".

"אנו מציעים לקחת על עצמנו את ההקמה המחודשת של הבניין שקרס לפי כללי תוכנית תמ"א 38-2", כתב מנכ״ל החברה דורון עטייה לראש העיר מוטי ששון. "כל אחד מדיירי הבניין יקבל בתום העבודות דירה משודרגת: תוספת ממ"ד, מרפסת שמש, מעלית וחניה. עד לקבלת הדירה, נממן לדיירים את השהות בדירה שכורה הקרובה למקום מגוריהם״

מתוך מכתבו של עו"ד עופר שחל לשרת התחבורה מרב מיכאלי,

באסיה סיירוס מדגישים כי "אנו רואים בעבודתנו לא רק עסק כלכלי - אלא גם שליחות ציונית. כחלק מאותה שליחות, עיקר פעילותנו היא פיתוח אזורי הפריפריה של ישראל עם מאות יחידות דיור בדימונה, גדרה, גן יבנה, מזכרת בתיה, נס ציונה, וערים ויישובים נוספים".

״כמו כל אזרחי ישראל גם אנחנו עוקבים מקרוב אחרי הקשיים שחווים דיירי הבניין שקרס ברחוב יוסף סרלין 38 בחולון", הוסיף המנכ"ל במכתב. "ברור לנו כי אין פרוטוקול ברור למקרים נדירים כאלו, ובתוך גלגולי האחריות בין הגורמים השונים שמחנו לשמוע שגיליתם אחריות ויצרתם פתרון דיור זמני לאותם דיירים. 'אסיה סיירוס' ערוכה ומוכנה לצאת לפרויקט באופן מידי ולתת פתרון כולל עבור הדיירים, בשיתוף פעולה מלא עם עיריית חולון״.

בתגובה לפניית מערכת "נדל"ן היום" מסרה עיריית חולון: "ראשית, יש לזכור, שבשל קריסת חלק מהמבנה הרי שפרויקט רגיל של תמא 38/2 אינו אפשרי. עיריית חולון הציעה לדיירי הבניין לקדם עבורם באמצעות המינהלת להתחדשות עירונית הליך התחדשות במסלול ירוק שיהווה פיילוט ראשון לקידום תב"ע במקביל לקידום הוצאת היתר בנייה וביצוע בפועל. הדיירים קיבלו לידם את זכות הבחירה בין קידום הפרויקט ע"י העירייה באמצעות המינהלת או קידום הפרויקט באופן עצמאי ע"י בחירת יזם. העיריה והמינהלת להתחדשות עירונית ממתינות להחלטת הדיירים ותלווה אותם בכל דרך שבה יבחרו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...