עשרות אנשי עסקים, בכירי המשק וסלבס הגיעו למסיבה שערך יזם הנדל"ן יוסי אברהמי עם השלמת פרויקט היוקרה של החברה - הפילהרמונית בשכונת כוכב הצפון בתל אביב. האורחים נהנו מחגיגה קובנית, הופעות של אלה לי, עדן אלנה ולהקת מומנטס כמו גם מעמדות קוקטיילים וסיגרים קובניים.
יוסי אברהמי אמר באירוע: "אנחנו חוגגים היום 40 שנות פעילות ומסיימים את אחד הפרויקטים היפים בתל אביב - פילהרמונית. על קרקע זו שכן בית ההארחה המיתולוגי של התזמורת הפילהרמונית הישראלית, רכשנו מהם את הקרקע וכמחווה של כבוד קראנו לפרויקט על שמם".
בין האורחים: איציק דיין, ג'קי בן זקן, מנחם אורן, אלי יונס, עו"ד איתן ארז, ויק ואמיר שלח, אלי יצפאן, חיים אתגר, איש העסקים משה לוי שתרם לאירוע את רכבי האספנות שהוצבו במתחם, אלוף במיל' יום טוב סמיה, משה קראדי מנכ"ל חברת פי גלילות ולשעבר מפכ"ל המשטרה, יזם הנדל"ן עמוס מימון, עודד גבולי לשעבר מהנדס עיריית תל אביב-יפו, והאדריכל גידי בר אוריין.
עוד השתתפו באירוע: שלום אסייג, רגב הוד, נטלי היסטר, ראובן עטר, אל"מ במיל' יגאל בן עמי, שף פול אסנהיים, פרופ' ארנון ויז'ניצר מנהל בית החולים לנשים בביילינסון, דניאלה פז-ארז מנכ"לית ובעלים פז כלכלה והנדסה ואיש העסקים ירון תשבי, שגם השתתף זה מכבר בעונה החמישית של "בואו לאכול איתי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו