השכרה ארוכת-טווח בירושלים
אזורים Living רוכשת מקדמת יובל-קרסו נדל"ן 66 דירות בירושלים ב-152.7 מיליון שקל
עסקת ענק בשכירות ארוכת טווח: אזורים Living חתמה על הסכם עם חברת קדמת יובל-קרסו נדל"ן לרכישת 66 דירות בירושלים. שווי העסקה: 152.7 מיליון שקל. המחיר הממוצע לדירה: כ-2.3 מיליון שקל.
הדירות נמצאות בבניין שמוקם במסגרת פרויקט ההתחדשות העירונית יובל הצעירה, בשכונת קריית היובל. סך הכל יש בבניין 77 דירות. 11 הדירות הנוספות מהוות תמורה לבעלי הדירות המקוריות.
תמהיל הדירות שנרכשו כולל 3, 4 ו-5 חדרים, וכן פנטהאוזים. הפרויקט נמצא כרגע בשלב ביצוע ראשוני של חפירה ודיפון, והוא צפוי להתאכלס בעוד כ-3.5 שנים. עו"ד טיירי דה לויה ייצג את אזורים Living, ועו"ד בני גאנוניאן ייצג את המוכרת.
ערן ענבים, מנכ"ל אזורים Living: "קריית היובל צפויה לעבור שינוי משמעותי. כבר היום ניתן לצפות בתנופת בנייה ופיתוח, בין היתר של תשתיות, פנאי, מסחר, פארק גדול ותחבורה. כל אלה ימצבו אותה כאחת מהשכונות המבוקשות בעיר. עסקה זו תואמת את האסטרטגיה של אזורים Living להשקיע בפרויקטי מגורים באזורים שצפויים לייצר ערך בטווח של עד 10 שנים. זו העסקה הראשונה של החברה בירושלים, ואנו מצפים להרחיב את הפורטפוליו בעיר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו