נוקו מכל אשמה: לאחר 6 שנים של חקירות רשות המיסים, קיבלו היום (חמישי) איש הביטוח והעסקים הבולט של העיר אשקלון, אלי אלעזרא, ואחיינו אורן אלעזרא, הודעה כי לא יואשמו בפרשת אלבר. זאת לאחר שפרקליטות המדינה הודיעה לעורכי הדין שלהם, ציון אמיר, נתי שמחוני ושרון כהנא, בתום שימוע מקיף, כי החליטה שלא להגיש כתב אישום נגדם בפרשת הייבוא המקביל של אלבר כנגד אלי אלעזרא ואורן אלעזרא, וכי היא מנקה אותם מכל חשד בנושא.
ל"נדל"ן היום" נודע כי בקבוצת אלעזרא קיבלו בשמחה רבה את ההודעה, שפיזרה את העננה מעל ראשה, וכי כעת שוקלת הקבוצה את צעדיה כנגד אותם גורמים בראשותו של ינון עמית, מנכ"ל אלבר לשעבר (עד שנת 2015), שלטענתם חבר כדי להונות את החברה שבבעלותם.
פרשת אלבר נחשפה בשנת 2015, במסגרתה עלה החשד כי בכירי חברת הליסינג תכננו לבצע יבוא מקביל של רכבים לישראל תוך זיוף לכאורה של מסמכים וחשבוניות. החשודים בפרשה, שגרמה בשעתו לסערה גדולה בענף הרכב, היו כאמור הבעלים והיו"ר אלי אלעזרא, המנכ"ל הנוכחי אורן אלעזרא והמנכ"ל לשעבר ינון עמית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
