| צילום: הדמיה: 3Division

"מזרח ת"א - פנינת הנדל"ן הבאה"

החל שיווק פרויקט Oliver בשכונת נווה חן במזרח העיר, הכולל יחידות דיור בתמהיל של 3 עד 5 חדרים • כמה יעלה לכם פנטהאוז בפרויקט? • לכל הפרטים

ממזרח למערב: עוד שידרוג למזרח העיר תל אביב, שמתקרב אט אט למרכז בנגישות תחבורתית.

החברות "אזורים" ו"שלום את נתן" החלו בשיווק פרויקט Oliver בשכונת נווה חן, במזרח העיר תל אביב. הבניין, שקיבל לאחרונה היתר בנייה, יכלול 13 קומות עם 58 יחידות דיור בתמהיל של 3, 4 ו-5 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים, במחיר ממוצע של 29-30 אלף שקלים למ"ר.

שכונת נווה חן הגובלת בשכונות יד אליהו ממזרח ורמת חן ורמת הטייסים ממערב, עוברת לאחרונה שדרוג ונהנית מהתחדשות ותנופה בנייה משמעותיים אשר כבר היום משקפם את הביקושים והפוטנציאל הרב שיש באזור.

השכונה תהיה תחת "פארק וולפסון", הממוקמת על הקו הסגול של הרכבת הקלה, וצפוי להיפתח בשנת 2026 בגבול הצפוני של השכונה. השכונה תכלול בין היתר, מרכז מסחרי שכונתי חדש, פארקים, בתי ספר, גני ילדים, מרכזים קהילתיים, מרכזי ספורט ועוד.

יוני בראל, סמנכ"ל המכירות בחברת אזורים: "שכונת נווה חן הינה חלק מתנופת הבנייה וההתחדשות ממנה אזור מזרח תל אביב נהנה בשנים האחרונות. אזורים מאמינה כי אזור מזרח תל אביב יהפוך להיות פנינת הנדל"ן הבאה של העיר."

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...