"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לגור ברשות השידור
בניין הטלויזיה במתחם רשות השידור בירושלים נהרס לטובת פרויקט מחיר למשתכן
הורסים את בניין רשות השידור. במקומו יוקם בניין מגורים // צילום: יח"צ

לגור ברשות השידור

בניין הטלויזיה במתחם רשות השידור בירושלים נהרס לטובת פרויקט מחיר למשתכן

עופר פטרסבורג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר 53 שנים, נהרס אחד הבניינים המפורסמים בירושלים - בניין הטלויזיה במתחם רשות השידור, שהפך עם הזמן לסמל בעיר. במקומו יוקם פרויקט מחיר למשתכן המיועד לציבור החרדי.

בניין רשות השידור הוקם בשנת 1968 ונסגר לפני 5 שנים, עת הוקם תאגיד השידור הישראלי. בשנים האחרונות עמד כל המתחם נטוש.

הריסת הבניין החלה, לטובת הקמת פרויקט Aka Premiumשל חברת אקה נדל"ן. הפרויקט ייבנה בנקודה הגבוהה ביותר בשכונת רוממה ויכלול 6 בניינים מפוארים בני 11 קומות עם 308 דירות. תמהיל הדירות יכלול דירות 3 עד 6 חדרים, דירות גן, דופלקסים גן, פנטהאוז דופלקס ופנטהאוז טריפלקס, עם תצפית לנוף המרהיב של ירושלים.

247 דירות מתוך 308 הוגרלו במסגרת תוכנית מחיר למשתכן, ו-61 דירות יימכרו בשוק החופשי. החברה זכתה במכרז לבניית הפרויקט לפני שנה וחצי. שיווק הדירות אמור להתחיל בעוד כ-5 חודשים. מחירי הדירות במסגרת מסלול מחיר למשתכן משקפים הטבה משמעותית לזוכים של קרוב למיליון שקל לדירה בממוצע.

היקף ההשקעה בפרויקט (לרבות עלות המקרקעין) עומד על סך הקרוב ל-700 מיליון שקל. על התכנון הופקד משרדו של האדריכל איל איצקין, המתמחה בתכנון פרויקטים למגורים. הוא יבוצע על ידי חברת אשטרום, המקיימת שיתוף פעולה אסטרטגי וארוך טווח עם החברה.

לדברי אלי קליין, יו"ר ובעלים של אקה נדל"ן: "אנחנו מבינים את הערך הסנטימנטלי של המבנה, והלב צובט עם ההריסה, בעיקר עבור מי שהמבנה היה חלק בלתי נפרד מחייהם ועבודתם. ההחלטה להרוס אותו ולקדם במקומו פרויקט מגורים התקבלה על ידי ממשלת ישראל. המקום הפך בשנים האחרונות למפגע בלב שכונת מגורים, היו בו מספר שריפות והוא הפך למקום משכנם של הומלסים. הפרויקט יספק דירות חדשות ומודרניות במרכז ירושלים לרוכשי דירות זכאים ויתרום להתחדשות השכונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...