חברת ISA GROUP, שבבעלות אנשי העסקים עקיבא זוריבין ושלום גריבה, הודיעה על מינויו של אהוד שטרנהיים למנכ"ל החברה.
שטרנהיים (53), נשוי ואב לארבעה, שימש בארבע השנים האחרונות כמנכ"ל מנרב נדל"ן מקבוצת מנרב, הזרוע היזמית של הקבוצה המתמקדת בפרויקטים רחבי היקף של התחדשות עירונית בפריסה ארצית. קודם לכן, כיהן כמנכ"ל אלקטרה בנייה ובמהלך יותר מעשור מילא בה שורה של תפקידים בכירים.
שטרנהיים הוא מהנדס אזרחי בהכשרתו ובוגר הטכניון, ובעל תואר שני במנהל עסקים (MBA) מאוניברסיטת רייכמן.
יו"ר ובעלים ISA GROUP, עקיבא זוריבין, אמר: "מינויו של אהוד לתפקיד מנכ"ל יתרום באופן משמעותי לצמיחתה של החברה בשנים הקרובות ולהרחבת פעילותה במגוון תחומים. אין ספק שניסיונו הרב והכישורים שצבר הן ביזום והן בביצוע יובילו את החברה להישגים משמעותיים".
שטרנהיים עצמו הוסיף: "אני מודה לעקיבא ולשלום על האמון, ושמח להצטרף לצוות המוביל של קבוצת ISA ולהמשיך במלאכת בניין הארץ".
ל-ISA GROUP פעילות רחבה הכוללת כ־2,700 יחידות דיור בביצוע ושיווק, ועוד כ־3,000 יחידות בתכנון, בפריסה ארצית. החברה מחזיקה זרוע ביצוע עצמית, פעילה בלמעלה מ־20 פרויקטים של התחדשות עירונית, וכן מחזיקה במספר נכסים מניבים – בהם מרכזים מסחריים שכונתיים פעילים ובשלבי הקמה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
