"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מנכ״ל מזרחי-טפחות בכנס השנתי ליועצי המשכנתאות: הצלחתנו להוביל את שוק המשכנתאות מזה שנים נסמכת על מקצועיות ושירות מעולה של הבנקאים שלנו
לדבריו, איכות הייעוץ במשכנתאות קריטית ללקוחות, והגיע הזמן להסדיר את התחום ולהפוך אותו למקצוע מפוקח, תוך התמחות ורישוי בהתאם
משה לארי מנכ"ל מזרחי טפחות . צילום: אלירן אביטל

מנכ״ל מזרחי-טפחות בכנס השנתי ליועצי המשכנתאות: הצלחתנו להוביל את שוק המשכנתאות מזה שנים נסמכת על מקצועיות ושירות מעולה של הבנקאים שלנו

לדבריו, איכות הייעוץ במשכנתאות קריטית ללקוחות, והגיע הזמן להסדיר את התחום ולהפוך אותו למקצוע מפוקח, תוך התמחות ורישוי בהתאם

עופר פטרסבורג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

״מזרחי טפחות מוביל את שוק המשכנתאות כבר שנים ארוכות, באופן מובהק ורצוף.

זה לא בזכות המנכ"ל, ההנהלה או מטה המשכנתאות שלנו אלא אך ורק הודות למומחיות, למקצועיות ולשירות המעולה שאלפי הבנקאים שלנו מעניקים ללקוחותינו", כך אמר היום משה לארי, מנכ"ל מזרחי-טפחות בכנס השנתי שערך הבנק בנס ציונה, בהשתתפות כ-500 יועצות ויועצי משכנתאות. לדבריו, במשכנתאות ישנם מרכיבים רבים, שכל אחד מהם בפני עצמו חשוב ללקוחות. אבל, אין ספק שהמרכיב החשוב ביותר הוא איכות הייעוץ הניתן ללקוחות – ייעוץ הניתן על ידי הבנקאים ויועצי המשכנתאות. ולכן, הגיע הזמן להסדיר את תחום הייעוץ במשכנתאות ולהפוך אותו למקצוע לכל דבר, עם ההתמחות, הרישוי והפיקוח הנדרשים",

בכנס, אותו הנחתה שרון בן יהודה, סגנית מנהל זרוע המשכנתאות בבנק, ציין עוד המנכ"ל, כי רכישת דירה ולקיחת משכנתה הן המהלך הכלכלי החשוב ביותר בחייו של משק הבית, שיש לו השלכות לא רק לטווח ארוך אלא גם על ההתנהלות הכלכלית היומיומית של המשפחה, ויכולתה להתמודד באופן מיטבי עם מכלול התחייבויותיה הפיננסיות.

"הלקוחות סומכים עלינו – הבנקאים ויועצי המשכנתאות, שניתן להם יעוץ ברמה הגבוהה ביותר, תוך שיקוף מלא ומדויק של המציאות על כל הסיכויים והסיכונים שיש בה. יעוץ מקצועי ואיכותי חשוב תמיד, בטח ובטח בתקופה כל כך מורכבת מבחינה ביטחונית, חברתית וכלכלית, המתאפיינת בסביבת ריבית גבוהה ובתנאי אי-ודאות לא פשוטים", אמר משה לארי.

מנהלת החטיבה הקמעונאית בבנק, שבי שמר, סקרה את הפעילות בענף בחודשים האחרונים וציינה, כי ציבור הרוכשים נכנס ל'שגרת מלחמה' וחוזר לרכוש דירות. "מחודש ינואר אנחנו חווים זינוק של 87% בקצב הבקשות למשכנתאות חדשות. ישנם ביקושים לדירות במרכז בתל אביב, בירושלים, באשדוד ובאשקלון אבל גם בנהריה ובעכו, למרות המצב הנפיץ בגבול הצפון. בסופו של דבר, רכישת דירה במדינת ישראל היא עניין תרבותי-שורשי בהוויה שלנו".

לדבריה, מסקר שערך בנק בחודש פברואר עולה, כי למעלה ממחצית מהציבור מאמינים שזה הזמן לרכוש דירה, גם בזמן מלחמה. עוד ציינה שבי שמר, כי אנחנו רואים עלייה בקצב התחלות הבנייה אך במקביל ישנו קושי במסירת הדירות במועדן. בגלל בעיות שונות, תהליך הבנייה מתארך לכ-40 חודשים, מציאות שתשפיע בעתיד על ההיצע״.

דרור פלדמן, מנהל זרוע המשכנתאות בבנק מזרחי טפחות, סקר בפני המשתתפים מוצרים ותהליכים חדשניים בתחום המשכנתאות. ״שוק המשכנתאות מתעורר בחודשים האחרונים, למרות שאנחנו עדיין בתקופת אי-ודאות ואתגרים ברמה האישית והלאומית. מצב זה מחדד עוד יותר מתמיד את הצורך בשיתוף פעולה מקצועי בין יועצי המשכנתאות והבנק, בהתאמה של הרכב הלוואות המשכנתה ליכולות ולמאפיינים של הלווים, בראיה של הטווח הקצר והטווח הארוך״.

יצוין, כי לצד בכירי מזרחי-טפחות הופיעו בכנס גם מנכ"לית דירה להשכיר, ענבל דוד; סגן הממונה על התקציבים במשרד האוצר, מתן יגל; יו״ר התאחדות יועצי המשכנתאות, נופר יעקב; יו״ר לשכת המתווכים איציק לוי; ושמאי ירון מלול, שותף במשרד השמאים האושנר מלול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...