"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בא לשכונה תמ"א חדש

"אשדר" במסגרתו תהרוס 23 דירות ישנות ברחוב תרע"ד ותבנה במקומן יבנה פרויקט חדש שיכלול 58 דירות חדשות • המחירים לפניכם

,עודכן
0השמעה
הריסה לשם בנייה: אירוע הריסת הבתים ברחוב תרע"ד, צילום: אייל טואג

לכל מספידי תמ״א 38 ברמת גן:השבוע הושק פרויקט חדש להריסה ובניה מחדש של חברת אשדר מקבוצת אשטרום, במסגרתו יהרסו 23 דירות ישנות ברחוב תרע"ד 4-6, ובמקומן יבנה פרויקט חדש שיכלול 58 דירות.

כחלק מהתכנית במסלול תמ"א 38/2, פינתה החברה את הדירות בשני בניינים ישנים בני שלוש קומות, ותקים במקומן 58 יח"ד חדשות בשני בניינים בני תשע קומות מעל קומת קרקע, שיכללו דירות בנות 2-5 חדרים.

את הפרויקט מלווים האדריכלים רמי וימר ואורית מילבאואר, ואכלוסו צפוי בתחילת שנת 2025. הדיירים הוותיקים יקבלו דירות חדשות עם מרפסות, מעליות וחניות בחניון התת קרקעי.

הדמיית הפרויקט // Evolve media,

בימים הקרובים צפוי להתחיל שיווק הפרויקט, כאשר בין הדירות המוצעות למכירה דירות שני חדרים בשטח של כ-50 מ"ר, דירות ארבעה חדרים בשטח של כ-88 מ"ר ודירות חמישה חדרים בשטח של כ-135 מ"ר ומרפסות לכל הדירות.

עומר גוגנהיים, משנה למנכ"ל אשדר:"עוד פרויקט התחדשות עירונית של אשדר ברמת גן יצא לדרך, תוך מתן דגש מרכזי על שיפור איכות החיים ותנאי המגורים של עשרות משפחות המתגוררת בבניינים משנות השישים והשבעים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר