"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לגור בישראל, להרגיש בסקנדינביה
שכונת הדרים בשוהם מתוכננת עם מרחבים ירוקים ובנייה מרווחת. לא שכחו גם פארק עם אגם
צילום: לביא צילום // פרויקט A-LA-PARK בשוהם של קבוצת אלמוג

לגור בישראל, להרגיש בסקנדינביה

שכונת הדרים בשוהם מתוכננת עם מרחבים ירוקים ובנייה מרווחת. לא שכחו גם פארק עם אגם

עופר פטרסבורג
, עודכן

קבוצת אלמוג החלה בשיווק שלב ג' בפרויקט המגורים בשוהם A-LA-PARK בשכונת הדרים. מוצעות למכירה 72 דירות עם אחוז גבוה של דירות קטנות 3 ו-4 חדרים, שהפכו מבוקשות ביותר בשכונה, דירות גן קטנות, פנטהאוז, מיני פנטהאוזים ועוד.

הקבוצה מדווחת כי היא נמצאת בשלבי בנייה מתקדמים של שלבים א' ו-ב', ונותרו דירות אחרונות ומיוחדות (מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים).

רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום

מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>

המחיר בשלב ג' מתחיל ב-2.228 מיליון שקל לדירת 3 חדרים בשטח כ-80 מ"ר ומרפסת שמש כ-13 מ"ר. דירות 4 חדרים כ-108 מ"ר עם מרפסת כ-18 מ"ר מוצעות ב-2.750 מיליון שקל. דירות גן נמכרות החל מ-2.546 מיליון שקל. החברה יוצאת לפריסייל עם מספר דירות מוגבל ומציעה במסגרת זו 2 חניות לכל דירה.

שכונת הדרים תוכננה בהשראת מודלים סקנדינביים עם מרווחים גדולים בין הבניינים והגבלת גובה הבנייה. ניתן דגש על מרחבים ירוקים, שבילי גישה ונגישות. השכונה תכלול שבילים ומערכות גשרים להולכי רגל. ייבנה פארק של כ-100 דונם עם שבילי הליכה ואופניים, מגרשי משחקים, מתקני כושר ופיקניק וגינות כלבים. במרכז הפארק יוקם אגם מלאכותי.

תקציב הפיתוח שהקצתה הרשות קרוב לרבע מיליארד שקל. כיום נבנים בשכונה 4 גני ילדים, מעון יום ובית ספר יסודי.

רז שרייבר, סמנכ"ל השיווק של קבוצת אלמוג, מציין כי המגרש שעליו נבנה שלב ג' מהווה את הקרקע האחרונה במסגרת פרויקטים לשוק החופשי. "הוספנו לתמהיל אחוז גבוה של דירות 3-4 חדרים, לאחר שזיהינו קהלי יעד חדשים של זוגות צעירים, אשר מחפשים דירות עם גינה ומרחבי מחיה מרווחים בצורה של גג או מרפסת. כבר עם היציאה לפריסייל נמכרו 15 יחידות דיור״

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...