"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשיפה לצפון

החל השיווק של 4 בנייני בוטיק בשדרת סמאטס בצפון הישן של תל אביב

0
צילום: הדמיה: AIKO Animation // בנייני בוטיק בצפון הישן של החברות שיכון ובינוי נדל"ן והתחדשות אורבנית  ,
צילום: הדמיה: AIKO Animation // בנייני בוטיק בצפון הישן של החברות שיכון ובינוי נדל"ן והתחדשות אורבנית

שיכון ובינוי נדל"ן והתחדשות אורבנית החלו בשיווק פרויקט של 4 בנייני בוטיק בשדרת סמאטס בצפון הישן של תל אביב. הבניינים החדשים יהיו בני 8 קומות, עם 88 דירות סך הכל, כאשר 42 מתוכן ייצאו לשיווק לקהל הרחב.

הפרויקט הייחודי נוצר בשילוב בין שתי חברות מובילות בתחומן - העוצמה של שיכון ובינוי עם היכולות של התחדשות אורבנית בקידום מתחמי פינוי-בינוי ועבודה מול דיירים. החברות בחרו לפעול במתחמים בהם קיימת יכולת לחדש אזור שלם ולא בניין בודד, במטרה ליצור ערך מוסף משמעותי הן לבעלי הדירות הקיימות והן לרוכשי הדירות החדשות.

שדרות סמאטס הוא מהמיקומים הטובים ביותר בצפון הישן של תל אביב, בזכות נוף מערבי פתוח, סמיכות לעורקי תחבורה אך רחובות שקטים.

בפרויקט מגוון דירות של 2 עד 6 חדרים ודירות פנטהאוז. דירות 2 חדרים נמכרות החל מ-2.95 מיליון שקל, ודירות 5 חדרים 117 מ"ר ו-14 מ"ר מרפסת החל מ-7.5 מיליון שקל.

רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום

מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר