חשיפה לצפון
החל השיווק של 4 בנייני בוטיק בשדרת סמאטס בצפון הישן של תל אביב

שיכון ובינוי נדל"ן והתחדשות אורבנית החלו בשיווק פרויקט של 4 בנייני בוטיק בשדרת סמאטס בצפון הישן של תל אביב. הבניינים החדשים יהיו בני 8 קומות, עם 88 דירות סך הכל, כאשר 42 מתוכן ייצאו לשיווק לקהל הרחב.
הפרויקט הייחודי נוצר בשילוב בין שתי חברות מובילות בתחומן - העוצמה של שיכון ובינוי עם היכולות של התחדשות אורבנית בקידום מתחמי פינוי-בינוי ועבודה מול דיירים. החברות בחרו לפעול במתחמים בהם קיימת יכולת לחדש אזור שלם ולא בניין בודד, במטרה ליצור ערך מוסף משמעותי הן לבעלי הדירות הקיימות והן לרוכשי הדירות החדשות.
שדרות סמאטס הוא מהמיקומים הטובים ביותר בצפון הישן של תל אביב, בזכות נוף מערבי פתוח, סמיכות לעורקי תחבורה אך רחובות שקטים.
בפרויקט מגוון דירות של 2 עד 6 חדרים ודירות פנטהאוז. דירות 2 חדרים נמכרות החל מ-2.95 מיליון שקל, ודירות 5 חדרים 117 מ"ר ו-14 מ"ר מרפסת החל מ-7.5 מיליון שקל.
רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום
מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו