"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ציבור בלי דיור
30 אלף זכאים ממתינים לדיור ציבורי. משרד הבינוי והשיכון יגבש תוכנית, צוות ממשלתי ירכז את הטיפול
צילום: Envato Elements // עשרות אלפי דירות חסרות בדיור הציבורי

ציבור בלי דיור

30 אלף זכאים ממתינים לדיור ציבורי. משרד הבינוי והשיכון יגבש תוכנית, צוות ממשלתי ירכז את הטיפול

עופר פטרסבורג
, עודכן

על רקע התארכות התורים של זכאי הדיור הציבורי הממתינים לקבלת דירה, הוחלט להקים צוות שירכז את מדיניות הממשלה בנושא.

לבקשת השרה לחיזוק וקידום קהילתי, ח״כ אורלי לוי אבקסיס, הוטל על משרד השיכון לגבש תוכנית רב שנתית לטובת זכאי הדיור הציבורי, ובכללה מתן מענה לנפגעי משבר הקורונה והגדלת היצע הדירות באמצעות שילוב דיור ציבורי במכרזי דיור ומודלים של שכירות ארוכת טווח. ההחלטה קובעת כי לנושאים אלה יוקצו משאבים כבר בתקציב 2021.

רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום

מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>

״במדינת ישראל יש כ-30 אלף זכאי דיור ציבורי שאין להם דירות", אמרה השרה לוי-אבקסיס. "אנחנו מוציאים יותר מ-2 מיליארד שקל בשנה על סיוע בשכר דירה, כלומר העברת כסף לבעלי הדירות. אני שמחה שהממשלה עשתה צעד משמעותי לשיפור המצב הקשה של הדיור הציבורי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...