חברת קנדה ישראל חתמה מזכר הבנות לבחינת הזמנה של 200 כלי רכב חשמליים עירוניים זעירים מתקפלים, שפיתחה חברת סיטי טרנספורמר.
הרכבים מיועדים לפרויקט BLUE בתל אביב, המוערך בשווי של כ-2.5 מיליארד שקל, בשטח כ-150 אלף מ"ר ברוטו. הפרויקט יכלול בין היתר את המטה הבינלאומי של חברת WIX (כ- 3,500 עובדים) ומרכז מסחרי, הצפוי לארח כ-20 אלף איש ביום.
רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום
מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>
סיטי טרנספורמר פיתחה רכב חשמלי עירוני זעיר ראשון מסוגו, שמסוגל לשנות את רוחבו. זהו יתרון שמאפשר למיליארדי אנשים החיים ועובדים בעיר לחסוך זמן יקר בתנועה בערים עמוסות ובחניה קלה ומהירה. הרכב של סיטי טרנספורמר יכול להצר עצמו עד לרוחב של 1 מטר, המאפשר להחנות 4 רכבים בחניה של מכונית רגילה.
בסיטי-טרנספורמר פועלים ליזום שיתופי פעולה עם גורמים מובילים בענף הרכב העולמי, עם מובילי פתרונות תעבורה ועם גורמים המאכלסים עסקים ודיירים.
"אנחנו נרגשים על שיתוף הפעולה עם חברת קנדה ישראל, שיאפשר לנו לספק לעשרות אלפי לקוחות המשרדים והמסחר פתרון ניידות ייחודי וחכם", אמר ד"ר אסף פורמוזה, מנכ"ל סיטי טרנספורמר. "קנדה ישראל תעניק את השירות כחלק משירותי הערך המוסף שהיא מעמידה לרשות דיירי ועובדי הפרויקט. לקבוצה יש פריסה בינלאומית מרשימה, מתחמי מגורים, מסחר ועסקים בישראל וברחבי העולם, ויכולת להציע שירות ייחודי שחוסך זמן וכסף ומעניק איכות חיים".
להערכת הנהלת סיטי טרנספורמר ההכנסות הפוטנציאליות מהעסקה עשויות להגיע לכ-3 מיליון דולר על פני כ-3 שנים. הרכבים יהיו זמינים כשירות מנוהל בפרויקט מהמחצית השנייה של 2023.
"לשיתוף הפעולה החדשני שלנו עם סיטי-טרנספורמר יש פוטנציאל להביא פתרון ייחודי ובעל ערך עצום לקהל בפרויקטים שלנו - רובם בערים מרכזיות בעולם", אמר ברק רוזן, הבעלים של קבוצת קנדה ישראל, שמשקיע גם בחברת הרכבים. "זהו דור חדש של יכולת ניידות עירונית, שמשלב את הייחודיות והחוזקות של שתי החברות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו