צילום: יח"צ // שיתוף פעולה פורה

386 מיליון שקל להקמת אונו סנטר

גשם החזקות בחרה בחברת אלקטרה בנייה לבצע את פרויקט אונו סנטר באור יהודה

גשם החזקות בחרה בחברת אלקטרה בנייה לבצע את פרויקט אונו סנטר באור יהודה, תמורת כ-386 מיליון שקל.

במסגרת הפרויקט, שיזמה קבוצת גשם החזקות, בשליטת שמגר ואקנין ויוסי מזרחי, תחת חברת משכנות גשם הארץ, נחתם חוזה לביצוע 197 יחידות דיור ב-4 בנייני מגורים בני 12 קומות כל אחד, 4 בנייני משרדים בני 5 קומות כל אחד ו-2 קומות מסחר.

תקופת הביצוע מוערכת ב-31 חודשים וצפויה להתחיל בפברואר 2021. אדריכלי הפרויקט הינם מילוסלבסקי אדריכלים ולזרוביץ' אדריכלים, וניהול הפרויקט על ידי גיאומטריקס הנדסה.

שמגר ואקנין מבעלי השליטה בחברת גשם החזקות: ״פרויקט אונו סנטר באור יהודה הינו פרויקט דגל של החברה, מתוך צבר של עשרות פרויקטים בפריסה ארצית. מלאכת התכנון והשיווק באונו סנטר נעשתה בקפידה רבה, ואנו גאים בבחירה בחברת אלקטרה בנייה כחלק המשלים את הצלחת הפרויקט".

פרויקט אונו סנטר מתווסף לשלושת פרויקטי הבנייה הגדולים בהם זכתה אלקטרה בחצי השנה האחרונה, בהיקף כולל של כ-720 מיליון שקל: אינפיניטי של האחים חג'ג' במתחם סומייל בתל אביב, מתחם פארק הים של קבוצת זיתוני בבת ים ובניין הכימיה במכון ויצמן.

רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום

מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>

יוסי מזרחי, מבעלי השליטה בחברת גשם החזקות: "אלקטרה בנייה הינה חברה מובילה בתחום הביצוע בארץ, ואני מאמין שההחלטה לחבור אליהם בפרויקט מורכב וייחודי כמו אונו סנטר, המשלב מסחר, מגורים ומשרדים בשטח של 45,000 מ"ר, הייתה הבחירה הנכונה ביותר. אין לי ספק ששיתוף פעולה זה יניב תוצאות רבות גם בעתיד".

אונו סנטר. מסחר, מגורים ומשרדים  // הדמיה: סטודיו לומו
אונו סנטר. מסחר, מגורים ומשרדים // הדמיה: סטודיו לומו

ירון שורק, מנכ"ל אלקטרה בנייה: "קבוצת אלקטרה מצויה בימים אלה בתנופת שיא של בנייה בעשרות פרויקטים ברחבי הארץ. פרויקט זה הינו נדבך נוסף בפעילות הענפה של הקבוצה בארץ. אנו שמחים לתרום מהניסיון העשיר ומהיכולות המקצועיות ולקדם בהצלחה פרויקטים מסוג זה בסטנדרטים של איכות וביצוע מהגבוהים ביותר".

קבוצת אלקטרה בע"מ, בניהולו של איתמר דויטשר, נחשבת לאחת הקבוצות הקבלניות המובילות בישראל. הקבוצה פועלת כיום באמצעות החברות הבנות שבבעלותה בחמישה מגזרי פעילות: מבנים ותשתיות בישראל, מבנים ותשתיות בחו"ל, שירות ואחזקה, פיתוח והקמה של נדל"ן בייזום ומגזר הזכיינות.

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...