מרכז הרכב הגדול בצפון יוקם במתחם אבו סאלח בצומת עמיעד

בצל הקורונה, קבוצת "אלבר" רכשה שטח של 21 דונם בצומת עמיעד - ותקים בו מרכז למכירת רכבים הגדול מסוגו בצפון המדינה • סכום העסקה המוערך: 12 מיליון שקל

צילום: יח"צ // אורן אלעזרא, מנכ״ל קבוצת אלבר. היה אמון על הרכישה האסטרטגית

בצל הקורונה, קבוצת "אלבר" רכשה שטח של 21 דונם בצומת עמיעד - ותקים בו מרכז למכירת רכבים הגדול מסוגו בצפון המדינה. סכום העסקה המוערך של רכישת הקרקע הנו כ - 12 מיליון שקלץ

מדובר על שטח המהווה את הציר המרכזי שמקשר ומחבר בין הגליל התחתון לגליל העליון ולצפון המדינה .כיום ממוקמות בחלק מהשטח שנרכש תחנת דלק ומסעדת אבו סאלח המפורסמת.

על השטח האמור עתיד לקום בנוסף למרכז המכירות של אלבר גם מבנה תעשייה משולב במסחר פעיל שישרת את תושבי הצפון וכן את מאות אלפי המטיילים הרבים הפוקדים את האזור.

לדברי אורן אלעזרא, מנכ״ל קבוצת אלבר שהיה אמון על הרכישה האסטרטגית: ״איתרנו שטח במיקום אידיאלי, שיאפשר לנו לספק באמצעות מרכז גדול ומתקדם היצע רחב שלא היה כמותו בצפון הארץ של רכבים להשכרה, ליסינג, קנייה, מכירה ושירותי טיפולים ותיקונים, הכל תחת קורת גג אחת ועם חווית לקוח איכותית שתושבי הגליל והנוסעים צפונה טרם נחשפו אליה.

"המרכז שיוקם בצומת עמיעד, מחבר בין הגליל התחתון לגליל העליון והוא יאפשר לכל תושבי הצפון מכרמיאל הקרובה ושאר הישובים להגיע במהירות ובנוחות מרבית אלינו וליהנות מחוויית  השכרה ו/או קנייה של מגוון רכבים במחירים נוחים ובמימון לכל כיס לצד בילוי במרכז המסחרי שיוקם לצידו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר