"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

173 נפטרים מקורונה; עלייה קלה במונשמים

משרד הבריאות פרסם נתונים עדכניים של מצב תחלואת הקורונה בישראל • קשישה נוספת מביתה אבות "יוקרה" ביבנאל הלכה לעולמה • עלייה קלה במספר החולים המאושפזים במצב קשה • מספר המחלימים עלה גם הוא

,עודכן
173 נפטרים מנגיף הקורונה // צילום: אורן בן חקון

משרד הבריאות פרסם היום (שני) נתונים עדכניים לגבי מצב תחלואת הקורונה בישראל. לפי הנתונים, מס' קורבנות הקורונה עלה ל-173 איש, לאחר שמטופלת בת 90, שהגיעה מבית האבות "יוקרה" ביבנאל, נפטרה במרכז הרופאי "שהם" בפרדס חנה לאחר שנדבקה בנגיף.

ממרכז רפואי "שהם" נמסר הבוקר: "לצערנו, הבוקר נפטרה במחלקת כתר מטופלת בת 90 שהגיעה אלינו מבית האבות יוקרה ביבנאל ב-7 באפריל. במהלך היום צפוי להשתחרר מטופל בן 37, שישוב להוסטל גראבסקי במגדל העמק, ממנו הגיע, לאחר שלוש בדיקות שליליות. גם הוא התקבל ב"שהם" ב-7 באפריל".

עוד עולה מנתוני משרד הבריאות כי חלה עלייה קלה במספר המטופלים מונשמים - מ-109 ל-114, ועלייה במספר החולים קשה, שעומד כעת על 150 לעומת 146 נכון לאתמול בערב. עוד עולה מהנתונים כי חלה עלייה במספר החולים המאומתים בישראל: 13,654 איש לעומת 13,491.

בתוך כך, המשנה למנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' איתמר גרוטו, התראיין הבוקר ל"כאן ב'" ואמר כי "ישנו שיפור בתחלואה ובקצב עליית התחלואה, ומכאן באות ההקלות על ערים".

אמש פורסם כי הגיל הממוצע אצל הגברים שנפטרו בישראל הוא 84 ואילו אצל נשים 86.הקורבן הצעיר ביותר הייתה בגיל 29.מדובר בנפטרת האחרונה אשר סבלה ממחלה סופנית. הנפטר המבוגר ביותר הוא גבר בן 99, תושב רחובות, שהלך לעולמו בשבוע שעבר בבית החולים מעייני הישועה.

עוד באותו נושא

מה מותר ומה אסור לעשות על פי ההוראות החדשות

"מקבלים את השוטרים בכבוד": בדיר אל-אסד מתרגלים לסגר

חזרה הדרגתית לשגרה: קווי התחבורה הציבורית יתוגברו

מבולבלים? הנחיות הסגר החדשות

לאחר פרסום הנחיות הסגר החדשות בימים האחרונים, אזרחים רבים נותרו עם סימני שאלות לגבי ההגבלות החדשות על יציאה מהבית. על רקע זה, פרסם הבוקר משרד הבריאות מצגת שעושה סדר בדברים.

לפי ההנחיות החדשות, אי-עטיית מסכה במקום ציבורי, המוחלת מגיל 6 ומעלה, יכולה לגרור קנס של 200 שקלים.

מערכת החינוך תישאר סגורה למעט מסגרות החינוך המיוחד, תפילה תותר עבור עד 19 אנשים וזאת במרחק של 2 מטרים זה מזה. כמו כן יותרו פעילויות ספורט עם אדם יחיד וקבוע נוסף באותו משק הבית, ברדיוס של עד 500 מטרים מהבית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר