"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא רק מלונות: חברת "בוקינג" מתרחבת
חברת הענק החליטה לנסות ולנגוס בנתח השוק של "TripAdvisor" והשיקה אפליקציה חדשה, מדריך עירוני דיגיטלי מבוסס בינה מלאכותית שיציע מידע, הנחות ומבצעים
פסק הדין עשוי להשפיע גם על פלטפורמות הזמנות דיגיטליות במדינות נוספות באירופה. בוקינג | צילום: רויטרס

לא רק מלונות: חברת "בוקינג" מתרחבת

חברת הענק החליטה לנסות ולנגוס בנתח השוק של "TripAdvisor" והשיקה אפליקציה חדשה, מדריך עירוני דיגיטלי מבוסס בינה מלאכותית שיציע מידע, הנחות ומבצעים

אילן גטניו
, עודכן

בוקינג נכנסת לתחוםהדרכת תיירים:השיקה היום (חמישי) את אפליקציית CityBook, מדריך עירוני דיגיטלי, המבוסס על בינה מלאכותית. שלוש הערים הראשונות שבהן יושקו המדריכים הן לונדון, פריז ואמסטרדם, ובחודשים הקרובים יצטרפו טוקיו, ניו יורק, ברלין, ברצלונה ורומא. השירות יהיה זמין ללקוחותBooking.comשיש להם הזמנה קרובה לאחת מהערים הללו.

מטרת האפליקציה להנגיש מידע תיירותי כמו המלצות אישיות לאטרקציות מקומיות, הנחות ומבצעים מקומיים, מידע על אירועים ואתרים מעניינים. המידע שיזרום אל התיירים יגיע באמצעות טכנולוגיות למידת מכונה (Machine Learning), שמנטרת משתנים שונים של המשתמשים, כמו מיקום, הרכב הנוסעים (משפחה, זוג או לבד), באיזה שלב של הטיול הם נמצאים (היום הראשון לעומת היום האחרון), ואפילו מזג אוויר וזמינות מקומות האירוח בזמן אמת.

“עם CityBook, אנחנו רוצים שיהיו ללקוחות שלנו את כל האפשרויות הכי טובות בעיר בכף היד“, אומר ראם פפטלה, מנהל החוויות של Booking.com. "איסוף מידע תיירותי מבין עשרות אתרים ואפליקציות, ואז להזמין כל דבר בנפרד, הוא לא תהליך פשוט ואנחנו רוצים שאנשים יתמקדו בחלק המהנה של תכנון הטיול - ההשראה - ויבצעו את ההזמנה והארגון בקלות, כשהכל מרוכז בנוחות במקום אחד". הוא הוסיף כי הפופולריות של CityBook, תקבע את המשך הפיתוח שלה לפיצ'רים חדשים שבעתיד אולי יכנסו לאפליקציה של Booking.com.

האפליקציה תהיה זמינה בגרסת Android או iOS, או באתר של CityBook מהמחשב או המובייל. ברגע שהם מתחברים עם חשבון של Booking.com ניתן לראות את כל התוכן, לתכנן תוכניות ולחוות את כל מה שיש לעיר להציע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...