"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סמוטריץ' ופרץ סירבו להזמנת נתניהו
מנהיגי הבית היהודי והאיחוד הלאומי דחו את הזמנתו של ראש הממשלה לסבב שיחות עימו על איחוד בין מפלגות הימין הקטנות • הליכוד: "התנהלות חסרת אחריות"
בצלאל סמוטריץ' ורפי פרץ // צילום: גדעון מרקוביץ', אורן בן חקון // בצלאל סמוטריץ' ורפי פרץ // צילום: גדעון מרקוביץ', אורן בן חקון

סמוטריץ' ופרץ סירבו להזמנת נתניהו

מנהיגי הבית היהודי והאיחוד הלאומי דחו את הזמנתו של ראש הממשלה לסבב שיחות עימו על איחוד בין מפלגות הימין הקטנות • הליכוד: "התנהלות חסרת אחריות"

יהודה שלזינגר
, עודכן

המלחמה על קולות הימין:יו"ר האיחוד הלאומי, בצלאל סמוטריץ' ויו"רהבית היהודי, רפי פרץ, דחו את הזמנתו של ראש הממשלה נתניהו לשיחות על איחוד כוחות בימין לקראת הבחירות לכנסת.

בבית היהודי והאיחוד הלאומי הגיבו להזמנת ראש הממשלה: "אנו רוחשים כבוד גדול לראש הממשלה ושמחים לכל מפגש איתו כדי לקדם את מדינת ישראל. אנו גם מתייחסים בכובד ראש לעצותיו הפוליטיות ומקיימים איתו שיח אינטנסיבי בימים האחרונים. עם זאת, אנו מנהלים מפלגה עצמאית שמקבלת את החלטותיה בעצמה ואינה מנוהלת על ידי ראש הממשלה או כל גורם אחר.

"אנו קוראים לראש הממשלה לא להרפות ממאמציו, לגלות דוגמה אישית ולהביא לכמה שיותר חיבורים בימין במעט הימים שנותרו עד להגשת הרשימות. בכלל זה עם זהות של משה פייגלין, שלפי הסקרים עלולה לזרוק יותר קולות עוצמה יהודית, עם כחלון וליברמן שמתנדנדים על אחוז החסימה ואף עם אורן חזן שהודיע על ריצה עצמאית לכנסת. גם אנו נמשיך במאמצים העילאיים שאנו עושים כדי לייצר בלוק טכני עם כמה שיותר גורמים וקוראים גם לשותפינו הפוטנציאליים לנהוג באחריות", נכתב בהודעת המפלגות.

נתניהו מקיים ביממה האחרונה שיחות טלפון עם ראשימפלגות הימין, רבנים ואישי ציבור, על מנת להבטיח איחוד נוסף בגוש הימין שימנע בזבוז קולות למחנה הימין.

בליכוד תקפו את החלטת סמוטריץ' ופרץ וכתבו: "הם יודעים היטב, כפי שכל סקר מוכיח, שהחיבור של 'עוצמה יהודית' לליכוד לא מוסיף אף קול לגוש הימין ואף מאבד קולות. לעומת זאת, רק החיבור של 'עוצמה יהודית' ל'בית היהודי-האיחוד הלאומי' מוסיף קולות לגוש הימין ומבטיח ששום קול לא ילך לאיבוד. הודעת הבית היהודי-האיחוד הלאומי חסרת אחריות וגרועה מהיתממות".

מהליכוד נמסר כי "בשעה שציפי לבני פורשת מהפוליטיקה כדי לא לבזבז קולות ולפגוע בגוש השמאל, וגנץ פועל לאיחוד עם אורלי לוי כדי לא להפסיד אף קול בשמאל - 'הבית היהודי' ו'האיחוד הלאומי' חייבים לגלות אחריות ולפעול ללא דיחוי לאחד את כל הכוחות מימין, אחרת גוש השמאל ינצח, גנץ יקים ממשלת שמאל וזו תהיה בכייה לדורות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...