"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לקראת סגירה? הסכם טיוטה בין הבית היהודי והאיחוד הלאומי

בבית היהודי טוענים כי צוותי המשא ומתן עם האיחוד הלאומי סיימו את עבודתם • "מצפים כעת לגילוי אחריות מצד האיחוד הלאומי כדי שנוכל לחתום"

,עודכן
"למרות הקושי, הרב פרץ אישר את הטיוטה" // צילום: גדעון מרקוביץ'

מפלגות הבית היהודי והאיחוד הלאומי בדרך לסיכום לריצה משותפת. מדוברות הבית היהודי נמסר היום (חמישי) כי "הצוותים סיימו אמש את המשא ומתן. הועלתה אתמול הצעה מתכללת שעברה עקרונית את צוותי המו"מ והועברה לבצלאל ואל הרב רפי לאישור, מתוך הבנה שלא חוזרים לאחור.

"הרב רפי, למרות הקושי ומתוך תחושת אחריות גדולה, אישר את הטיוטה. אנו מצפים כעת לגילוי אחריות מצד האיחוד הלאומי ולאישור הטיוטה כדי שנוכל להתקדם לחתימה עוד היום".

בצלאל סמוטריץ הגיב לדברים בטוויטר וכתב: "‏להגינותה של הצעה במסגרת משא ומתן יש מבחן אחד בלבד: האם הצד השני מוכן לחתום על אותה הצעה בדיוק, רק הפוך. מציע לכל העיתונאים כאן בפיד להפנות את השאלה הזו לאנשי הבית היהודי.

אני כבר שבוע עושה הכל כדי להגיע להסכמה כזו. לצערי לא מול הרב רפי ישירות, פשוט כי מאז יום חמישי שעבר אנשיו מסרבים לאפשר לו לשבת איתי ישירות. אמשיך בכך למרות זאת, פשוט כי יש לי אחריות גדולה לאחדות המחנה, בלי לקחת ללב ספינים לא הגונים שעושים לי על הראש".

נזכיר כיבשבוע שעבר נפגשויושבי הראש של שתי המפלגות, הרב רפי פרץ וח"כ בצלאל סמוטריץ', כשבפגישה הציע הרב פרץ הנהגה משותפת וביקש לעצמו את תפקיד היו"ר וגם תפקיד שר בכיר בקואליציה העתידית. סמוטריץ' מצדו אמר כי הוא מעוניין בחלוקה.

על פי סקרשפורסם אמשב"ישראל היום", בריצה לחוד, שתי המפלגות לא עוברות את אחוז החסימה עם 2% לאיחוד הלאומי של סמוטריץ' ו-1% לבית היהודי של הרב פרץ.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר