"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כך קנדל ג'נר עוקבת אחרי האקסים שלה

הבת היחידה של קריס ג'נר שטרם העמידה יורשי עצר, הודתה בהופעת אורח במכונית של ג'יימס קורדן: "אני פותחת חשבונות אינסטגרם פיקטיביים כדי לעקוב אחרי האקסים שלי"

,עודכן
קנדל ג'נר, צילום: AFP

היא יצאה עם כמה מהגברים הנחשקים בביצה ויכולה כנראה להשיג פחות או יותר את כל מי שתרצה. אבל מתברר שמתחת לפוזה, הנצנצים ושם המשפחה, קנדל ג'נר מחזיקה גם כמה תכונות אנושיות לגמרי, בהן קנאות וסקרנות.

קנדל (22) הגיעה יחד עם חברתה הטובההיילי בולדווין(אשתו הטרייהשל ג'סטין ביבר, במקרה והספקתם לשכוח), ובמהלך הנסיעה מצאה עצמה מחוברת לפוליגרף.

"האם אי פעם פתחת חשבונות אינסטגרם פיקטיביים כדי לרגל אחרי האקסים שלך?", נשאלה על ידי בולדווין, וכוכבת "משפחת קרדשיאן" השיבה בחיוך: "את יודעת שכן".

קנדל, שבין האקסים שלה ניתן למצוא שמות כמו הארי סטיילס, שחקן ה-NBAג'ורדן קלארקסון והראפרASAP ROCKY, מסתובבת בימים אלה צמודה לאנואר חדיד (19), אחיהן הצעיר של בלה וג'יג'י חדיד. מעניינת אם המעקב הבלשי שלה כולל גם אותו, או שמא היא מסתפקת באקסים בלבד.


גששית בלשית. קנדל ג'נר // צילום: AP

פריז מודה לשף אסף גרניט

ה-BDS דרשו מישראלית לא להופיע בישראל

הסדרה המגניבה ביותר בנטפליקס

חידון: מזהים מי אחי המפורסם?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר