"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בנט: "תם עידן המדינה הפלשתינית - החל עידן הריבונות"
יו"ר הבית היהודי תקף את יו"ר הרש"פ: "אבו מאזן יחלוף בקרוב מהעולם" • לדבריו הגיעה העת להכרזה על ריבונות ישראלית ביו"ש: "הולך ונוצר קונצנזוס לאומי למהלך" • השר ציין: "מצפה שהממשלה תאשר ביום ראשון את הסדרת חוות גלעד"
דורש להסדיר את חוות גלעד // צילום: אורן בן חקון

בנט: "תם עידן המדינה הפלשתינית - החל עידן הריבונות"

יו"ר הבית היהודי תקף את יו"ר הרש"פ: "אבו מאזן יחלוף בקרוב מהעולם" • לדבריו הגיעה העת להכרזה על ריבונות ישראלית ביו"ש: "הולך ונוצר קונצנזוס לאומי למהלך" • השר ציין: "מצפה שהממשלה תאשר ביום ראשון את הסדרת חוות גלעד"

מערכת היום
, עודכן

"רעיון המדינה הפלשתינית יחלוף מן העולם", כך אמר היום (שני) שר החינוך נפתלי בנט בפתח ישיבת סיעתו בכנסתכשהתייחס לנאומו של יו"ר הרשות,ואמר: "אבו מאזן יחלוף בקרוב מהעולם וכך גם רעיון המדינה הפלשתינית".

השר הסביר מה לדעתו יש לעשות, ופירט: "תם עידן המדינה הפלשתינית. החל עידן הריבונות. המציאות השתנתה מקצה לקצה. נדמה לי שכולם מבינים שחזון המדינה הפלשתינית ירד מהפרק. צריך לעבור לקו יוזם של ריבונות".

עוד באתר:

ישראל והודו - ברית דמים ועכשיו גם ברית כלכלית, פרשנותלא "התכסח" רק עם טראמפ: אבו מאזן וסעודיה במסלול התנגשותמקומם: מציעים כסף לחיילות תמורת מין

עוד ציין כי "הולך ונוצר קונצנזוס לאומי למהלך. גם ידידי שר האוצר תומך בריבונות על הגושים. הגיע הזמן להוציא את הרעיון הזה מהכוח אל הפועל. אנחנו בחלון מאוד ייחודי בעניין הזה".

לדברי בנט, החלת ריבונות היא צוואתו של רזיאל שבח שנרצח בשבוע שעבר בפיגוע בשומרון: "אנו מצפים מראש הממשלה להביא להצבעה ביום ראשון הקרוב להסדרת היישוב חוות גלעד". השר הוסיף כי "לא צריך חוק בעניין הזה. מה שצריך זה אומץ לב. אנו מצפים לבנייה רחבה וממשיכים עם כל המהלכים במערכת המשפט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...