"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ישראל מובילה בקניות באינטרנט

ישראל מובילה בקניות באינטרנט: ירידה ברכישת קופונים, עלייה במספר הנשים הקונות ברשת • אז איך אנחנו מקליקים?

,עודכן
יותר גברים מנשים קונים באינטרנט // צילום: // יותר גברים מנשים קונים באינטרנט // צילום: gettyimages, צילום: gettyimages

תוך שלוש שנים, ישראל הפכה למעצמת קניות באינטרנט כש-95 אחוזים מהישראלים דיווחו כי הם קונים באינטרנט. הנתונים עולים ממחקר הרחב ביותר שנעשה בישראל ע"י חברת eBay.המחקר שופך אור על ההעדפות הקנייה המקוונת של והשתתפו בו 1,500 גברים ונשים מרחבי הארץ בגילאי 18-65, גולשי אינטרנט, שביצעו קנייה מקוונת לפחות פעם אחת במהלך השנה האחרונה. כך למשל, מצא המחקר כי הישראלי הממוצע מבצע שלוש רכישות חודשיות, כלומר 36 רכישות שנתיות, עליה של 6 רכישות לעומת 2014.

עוד מצא המחקר כי ישראלים מעדיפים לקנות באתרים בינלאומיים על פני אתרי קניות ישראליים, וכן נרשמה ירידה ברכישת קופונים באינטרנט. 65 אחוז מהישראלים שהשתתפו במחקר אמרו כי הקנייה באינטרנט מסייעת להם להתמודד עם יוקר המחיה. עוד נרשמה עלייה במספר הנשים הקונות באינטרנט – 85 אחוז בשנת 2014 לעומת 94 בסקר הנוכחי. מספר הגברים הרוכשים באינטרנט נותר זהה – 96 אחוזים.

נשים מעדיפות לקנות פריטי אופנה // צילום: gettyimages

"בשנים האחרונות אנו רואים שינוי ניכר בהרגלי המסחר המקוון של הצרכנים הישראלים", אומר אלעד גולדנברג, מנהל פעילות eBay בישראל, "המוכר הישראלי כבר מזמן הבין את הפוטנציאל הטמון בקניות באינטרנט ובאמצעות eBay ההיצע שלו גדל אלפי מונים". הקונה הישראלי אגב, מוביל על מדינות רבות, בהן גרמניה, בה קונים דרך האינטרנט רק 81 אחוז, ארה"ב (77 אחוזים), צרפת (72 אחוזים), ספרד (62 אחוזים).

המחקר גם פילח את נתוני הקניות לפי מין, ומצא כי הקניות המועדפות על נשים הם פריטי אופנה (70 אחוז נשים קנו פריטי אופנה לעומת 50 אחוז מהנשים). גברים לעומת זאת מעדיפים לקנות מוצרי חשמל (70 אחוז גברים לעומת 48 אחוז נשים), וכן ציוד ספורט (23 אחוז לעומת 11 אחוז נשים).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר