"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תגידו מזל טוב ל"ההר" מ"משחקי הכס"
הפת'ור ביורנסון, המגלם את סר גרגור קלגיין, הלוא הוא "ההר" בסדרה "משחקי הכס", נשא לאישה את חברתו קלסי מורגן הנסון • אושר גדול, תרתי משמע
צילום: מתוך האינסטגרם // ההר ובחירת לבו

תגידו מזל טוב ל"ההר" מ"משחקי הכס"

הפת'ור ביורנסון, המגלם את סר גרגור קלגיין, הלוא הוא "ההר" בסדרה "משחקי הכס", נשא לאישה את חברתו קלסי מורגן הנסון • אושר גדול, תרתי משמע

,עודכן

הוא מתנשא לגובה של מעל לשני מטר ושוקל כמעט מאתיים קילו. היא מגרדת בקושי את המטר שישים ושוקלת קצת מעל לחמישים קילו. למרות שאנחנו נורא רוצים לצחוק ולכתוב שההר הוליד עכבר, האהבה שלהפתור ביורנסוןוקלסי מורגן הנסון לא שונה מכל סיפור אהבה מרגש אחר בנמצא.

ביורנסון, שמחזיק בתוארהאיש החזק בעולםוזכה לתהילת עולם כשקיבל את תפקידו של סר גרגור קלגיין "ההר" ב"משחקי הכס", נשא אמש (א') לאישה את חברתו הקנדית קלסי מורגן הנסון.


View this post on Instagram

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)on

Aug 30, 2018 at 11:49pm PDT

רק כדי שתהיו בטוחים שמתחת למסת השרירים העצומה שלו פועם לב רגיש, ביורנסון פירסם בחשבון האינסטגרם שלו תמונה מיום החתונה של השניים, כשהוא נושא את כלתו היפה בזרועותיו וכתב: "זה אושר גדול שאני יכול עכשיו לקרוא לקלסי מורגן הנסון אישתי. מעכשיו אזכה להחזיק אותה כל ימי חיינו".


View this post on Instagram

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)on

Oct 20, 2018 at 11:49am PDT

גם הנסון מצידה פרגנה לבעלה הטרי במחוות אהבה, והעלתה תמונה משלה בה היא נראית מושכת את ביורנסון וכתבה: "מצפה למשוך את הבחור הגדול הזה כל ימי חיי".


View this post on Instagram

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)on

Oct 20, 2018 at 11:49am PDT

פריז מודה לשף אסף גרניט

ה-BDS דרשו מישראלית לא להופיע בישראל

הסדרה המגניבה ביותר בנטפליקס

חידון: מזהים מי אחי המפורסם?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו