טיפ השנה להורים: כך תכינו אותיות אכילות בקלות

במתכון של בר פיירמן מנבחרת הבשלנים של "ישראלי קיטשן" נעשה שימוש בתבניות הסיליקון המטורפות שיש לחברת מאמא: אותיות, מספרים, קאפקייק, כדורים ומה לא? בבירור קטן שעשינו, מתברר שלחברת מאמא יש מגוון ענק של כלי בית ואפייה לבית, התבניות הן רק חלק קטן. צפו

מתכון קפקייקס, צילום: בר פיירמן

בשיתוף MAMA

מתכון ל-12 יחידות קאפקייקס שוקולד מטריפות עם אותיות: 

2 ביצים גדולות בטמפ׳ החדר
130 מ״ל שמן קנולה
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%32%
150 גרם סוכר לבן
100 גרם קקאו
100 גרם קמח לבן
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות חלב
חבילה של שוקולד מפורקת לקוביות

Israeli Kitchen

הכנה:

בקערה מערבבים/מקציפים את הביצים והסוכר עד שהתערובת תופחת מעט. מוסיפים את השמן והביצים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים בסוף את החלב ומערבבים שוב.

מעבירים בעזרת כף גלידה כמות אחידה לכל מנג׳ט ובאמצע קוביית שוקולד.
אופים במשך 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

לקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה 38% חשוב שתהיה קרה!
2 כפות פודינג וניל

אני לא שמה אבקת סוכר, אפשר להוסיף למי שאוהב ממש מתוק.
בעיניי הקאפקייקס מספיק מתוק והפודינג נותן מתיקות וזה מספיק

מקציפים יחד בקערת מיקסר את השמנת עם הפודינג עד שהופכת ליציבה אך עדיין רכה

לאותיות שוקולד:
200 גרם שוקולד חלב
כף שמן (לא חובה) שעוזרת ליציבות

ממיסים יחד וממלאים את השקעים. מעבירים למקפיא לכמה דקות ומחלצים בעדינות.

למתכונים נוספים:

barfiarman

היכנסו ל- MAMA

בשיתוף MAMA

כדאי להכיר