עף לנו: מתכון לתבשיל מוח טבעוניליאל אברמס, שפית מסעדת "שאקטי" הטבעונית והבאר-שבעית, מציגה מנה חריפה וביתית, המבוססת על חלבון שמגיע היישר מאינדונזיה הרחוקה, שפותחת את התיאבון, ואם תאכלו אותה עם לחמנייה רכה או חלה – אין סיכוי שלא תצליחו להתאהב בהליאל אברמס21.03.2022
פורים איטלקי: מתכון לספגטי בולונז שהתחפש לטבעוניאחת המנות הקלאסיות ביותר במטבח האיטלקי, ובמידה מסוימת גם במטבח הישראלי, זמינה בגרסה מיוחדת אך לא פחות טעימה גם לטבעונים שמבינינו • ליאל אברמס, שפית מסעדת "שאקטי" בבאר שבע, עם הגרסה שלה לבולונז שהתחפשליאל אברמס14.03.2022