"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עומסי חום בהמשך השבוע, מתי תהיה הקלה בטמפרטורות? תחזית מזג האוויר

גם היום צפויים להיות עומסי חום כבדים ברחבי הארץ • מחר תהיה הקלה דרמטית בטמפרטורות • ההתחממות צפויה לשוב ברביעי

,עודכן
0השמעה
מזג אוויר שרבי. צילום: יהושע יוסף

אם אתמול (ראשון) לא הספיק לכם:גם היום צפוי להיות חם מאוד כשהקלה מסויימת בחום תורגש רק מחר. כזכור ביומיים שאנחנו עוברים צפויים עומסי חום גדולים שכוללים גם טמפרטורות של 33-34 מעלות בהרי המרכז, 30-31 מעלות במישור החוף. החום במישור החוף מועצם משמעותית עקב אחוזי לחות גבוהים שבשיאם יגיעו עד 73 אחוז

מזג אוויר לים,צילום: קוקו

בהמשך השבוע ביום שלישי תהיה הקלה דרמטית בעומסי החום והטמפרטורות למשך יום אחד כאשר למחרת, ביום רביעי, למרבה הצער תהיה שוב התחממות.

בינתיים שינויי האקלים ממשיכים לבלוט באזורינו כאשר בבירת יוון אתונה נשבר השבוע שיא כאשר נמדד שם הלילה החם ביותר מאז החלו המדידות: 30.1 מעלות. חום כזה בלילה מקשה מאד על האפשרות לישון.

התחזית בהרחבה:

היום, יום שני, עומסי החום ברחבי הארץ יהיו דומים לאלו של ראשון והם יהיו כבדים מאד כשבמישור החוף יהיה הביל. מבחינת הלחות בשיאו של היום במישור החוף היא תנוע בין 60-75 אחוז, בשפלה היא תנוע בין 50-55 אחוז ובעמקי הצפון היא תנוע בין 40-45 אחוז.

מבחינת עומסי החום בשיאו של היום במישור החוף, בשפלה, בגליל התחתון ובדרום רמת הגולן הם יהיו בין כבדים לכבדים מאד, בנגב, בעמקי הצפון ובקו השבר הסורי אפריקאי יהיו עומסי חום קיצוניים, בשאר הארץ כולל בהרים יהיו עומסי חום כבדים.

מחר, יום שלישי, יהיה מעונן חלקית עד בהיר. תחול ירידה בטמפרטורות, בעיקר בהרים ובפנים הארץ, והן תהיינה ברובן רגילות לעונה. תורגש הקלת מה בעומסי החום. בחוף יוסיף להיות הביל.

מבחינת עומסי החום בשיאו של היום במישור החוף הם ינועו בין 60-65 אחוז, בשפלה הם ינועו בין 50-55 אחוז ובעמקי הצפון הם ינועו בין 45-55 אחוז.

ביום רביעי, יהיה מעונן חלקית עד בהיר ללא שינוי ניכר בטמפרטורות ובעומסי החום. לאורך מישור החוף יוסיף להיות הביל. מבחינת הלחות בשיאו של היום במישור החוף היא תנוע בין 60-70 אחוז, בשפלה היא תנוע בין 50-60 אחוז ובעמקי הצפון היא תנוע בין 45-55 אחוז.

מבחינת עומסי החום בשיאו של היום במישור החוף, בשפלה, בנגב, בדרום רמת הגולן ובגליל התחתון הם יהיו כבדים עד קיצוניים, בהרים, בצפון רמת הגולן ובגליל העליון יהיו עומסי חום בינוניים עד כבדים ובקו השבר הסורי אפריקאי יהיו עומסי חום קיצוניים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר