הדרך לליבו של גבר, כפי שאומר הפתגם הידוע, עוברת דרך קיבתו – וכדי להגיע אליה צריך להוציא קודם משהו מהמקרר. הבעיה היא שכל פעם שפותחים את המקרר מגלים בו צחנה של מצרך שהתקלקל, ומאבדים את התיאבון (או את אחד המרכיבים ההכרחיים למתכון).
אל דאגה – גרוק של אילון מאסק מגישה לנו, על מגש כסף עם מכסה ואקום שומר טריות, שני טיפים מנצחים שישמרו על המקרר שלכם, והמזון שבתוכו, במצב מיטבי:
בובספוג מִכְנָסמְקוּרר
לחות במקרר גורמת לעובש ולריחות רעים. קחו ספוג מטבח נקי, שימו עליו בעדינות אבקת סודה לשתייה והניחו אותו על מד. הוא יספוג עודפי לחות מהירקות והפירות ויאט את הספיגה החוזרת שלהם, מה שיאט את הקלקול שלהם. החליפו אותו כל שבועיים.
חומר משמר שלא משפיע על הטעם
ריחות מוזרים במקרר יכולים להרוס כל ארוחה. במקום לקנות מסירי ריח יקרים, הנה טריק פשוט: שימו קערה קטנה עם סודה לשתייה מעורבבת בכמה טיפות שמן אתרי (לבנדר או לימון, למשל) על המדף האחורי. הסודה סופגת ריחות, בעוד השמן מפיץ ניחוח נעים. החליפו כל חודשיים. זה זול, טבעי, ומונע את הרגע שבו אתם פותחים את הדלת וחושבים "מה מת כאן?".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
