"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תאונה דרכים יקרה במיוחד: ארבע מכוניות יוקרה בשווי 28 מיליון שקל התנגשו

נזקי התאונה מוערכים בכ-7.4 מיליון שקל והנהגים, בגילאים 40 עד 52, לא נפגעו ועשו מאמצים גדולים למנוע את פרסום האירוע – אך תמונה שדלפה לרשת חשפה את מה שקרה

,עודכן
0השמעה
התאונה היקרה. צילום: צילום מרשתות חברתיות, שימוש לפי סעיף 27 א'

תאונה שהתרחשה לאחרונה בפפונדס, אוסטריה, ליד הגבול השוויצרי, כונתה "התאונה היקרה ביותר בעולם", עם נזק המוערך ב-1.8 מיליון פרנקים שוויצריים, השווים בערך 7.4 מיליון שקל. ההתנגשות, שהתרחשה ב-10 בנובמבר בסביבות 14:40 אחר הצהריים, כללה ארבע מהמכוניות היוקרתיות ביותר בעולם: מקלארן אלבה, פרארי לה-פרארי, פרארי 812 סופרפאסט ובנטלי קונטיננטל GTC.

הנהגים, בגילאי 40 עד 52, לא נפצעו, אך עשו מאמצים כבירים להסתיר את האירוע מפרסום. למרות ניסיונותיהם, תמונה המראה את התאונה דלפה לרשתות החברתיות, מה שהוביל לדיונים על האירוע במשך ימים.

רצף האירועים שהוביל להתנגשות החל כאשר נהג הפרארי 812 סופרפאסט, ששוויה מעל 500,000 פרנק (כשני מיליון שקלים), סונוור מהשמש. הדבר הוביל להתנגשות עם הפרארי לה-פרארי שלפניו. האחרונה, ששוויה 4 מיליון פרנק (כ-16.4 מיליון שקל) ואחת מ-499 יחידות שיוצרו בעולם, התנגשה אז במקלארן אלבה שלפניה, ששוויה מוערך ב-1.7 מיליון פרנק (כמעט 7 מיליון שקל). הבנטלי קונטיננטל GTC, ששוויה 300,000 פרנק (כ-1.2 מיליון שקל) והיא מצוידת ב-610 כ”ס, לא הצליחה לעצור והתנגשה מאחור בפרארי 812 סופרפאסט.

הברלר הדגיש כי הנזק הגדול ביותר דווח על ידי הפרארי לה-פרארי בעלת ה-963 כ"ס. התאונה נגרמה ככל הנראה בשל אי שמירת מרחק בטיחות נדרש בתנועה.

משתמשי הרשתות החברתיות הגיבו בחריפות לאירוע. האתר הטורקי יניאקיט שיתף תגובות שנכתבו באינטרנט, כולל: "זוהי הוכחה שכסף לא יכול לקנות שכל ישר. אינטליגנציה לא ניתנת לרכישה בכסף. כישרון לא ניתן לרכישה. זה טירוף מוחלט. לא היינו יכולים לשלם את עלות התאונה הזו גם אם היינו עובדים כל החיים".

ההתנגשות התרחשה בכביש ריק, מה שמדגיש את העובדה שניתן היה למנוע את האירוע. מעבר לאנקדוטה הכספית, הוא משמש תזכורת לחשיבות ההקפדה על כללי הבטיחות בדרכים, ללא קשר לכלי הרכב שבו אתם נוהגים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר