"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השיטה הסודית של רוברט רדפורד למנוע מבוכה בסצנת מיטה עם ברברה סטרייסנד

בעולם סיפורי האהבה הגדולים של סרטי הוליווד הקלאסיים, הסיפורים מאחורי הקלעים הם לעתים מרתקים לא פחות. ספר חדש חושף שהכימיה המופלאה בין ברברה סטרייסנד ורוברט רדפורד ב"כך היינו", הייתה פחות מופלאה מצדו

,עודכן
0השמעה
ברברה סטרייסנד. צילום: אי.פי

ספר חדש מאת עיתונאי התרבות רוברט הופלר,"The Way They Were: How Epic Battles and Bruized Egos Bring a Classic Hollywood Love Story to Screen", אשר יצא לאור השנה במלאת 50 שנה ליציאת "כך היינו" בוחן אינספור בעיות ועיכובים שהיו בזמן צילומי הדרמה הקומית שוברת הקופות שהייתה לקלאסיקה על-זמנית. בספר נחשף גילוי שערורייתי – השיטה הגאונית של רוברט רדפורד להגנה עצמית במהלך סצנה אינטימית במיוחד עם סטרייסנד. לפי הנטען, רדפורד, לבש לא אחד, אלא "שני מגנים אתלטיים", כדי לבלום את הפיתוי של קסמיו הבלתי ניתנים לערעור. נראה שהבטיחות, במקרה הזה, קדמה מבחינתו להכול. ומי יכול להאשים אותו?

1973’s ‘The Way We Were,’ starring@BarbraStreisandand Robert Redford, captured audiences with its Oscar-winning theme and heartbreaking love story.

In her highly anticipated memoir, ‘My Name Is Barbra,’ Streisand reminisces on the making of the film—and the scenes she fought…pic.twitter.com/ndYobtmWFT

— VANITY FAIR (@VanityFair)October 7, 2023

שנת 1973, כך מזכיר הספר, הייתה מהמוצלחות בקריירה של שובר הלבבות הבלונדיני ששמו הפך לשם נרדף לגבר חלומות מושלם. אבל באותה תקופה רדפורד היה גם גבר נשוי באושר עם ארבעה ילדים שלא ממש התלהב לחלוק את המסך עם הכוכבת הפתיינית של "מצחיקונת". וכפי שהופלר מנסח זאת, "רדפורד היה איש משפחה נשוי באושר עם ארבעה ילדים כשחתם לעשות את "כך היינו", והאפשרות להתחבב עם סטרייסנד, שלכאורה 'התאהבה' ו'הופנטה' על ידי הכוכב לצדה, העלתה בליבו כמה חששות רציניים".

אבל הדרמה לא הסתיימה בשכבת ההגנה הכפולה של רדפורד. סצנת מיטה שהייתה אמורה להיות קצרה ולא קשה מדי לצילום, הפכה למרתון של טייקים, כשעל-פי הדיווחים רדפורד איבד סבלנות, בעוד סטרייסנד הייתה נינוחה בביקיני שלה. הבמאי סידני פולאק, שחש במתח, נאלץ להתערב ולהכריז: "אני חושב שיש לנו את זה", כשלא ברור אם באמת התכוון לכך.

רוצים לדעת עוד?

יש לנו עוד כל כך הרבה מידע מעניין לשתף איתכם! תנו לנו את המייל שלכם, וניתן לכם את הכתבות הכי מעניינות בעולם.

Barbra Streisand and Robert Redford in The Way We Were

(Sydney Pollack, 1973)pic.twitter.com/IZADN09Swx

— 𝙉𝙤𝙨𝙩𝙖𝙡𝙜𝙞𝙖. (@Dear_Lonely1)August 18, 2023

הפרטים העסיסיים לא נעצרים שם. הספר רומז על המשיכה הבלתי מעורערת של סטרייסנד לרדפורד, שגילם בעיניה "בובת קן", בן זוגה המושלם והלא אמיתי של ברבי. רק שרדפורד היה אמיתי. שמועות שהסתחררו במהלך השנים מצביעות על כך שלסטרייסנד הייתה נטייה לרומנים על הסט. במהלך סצנת האהבה אחרת שלהם, הוא סירב לכאורה לשורה "הפעם זה יהיה יותר טוב" ("It will be better this time,"), מחשש שזה עלול לרמוז שהוא לא מאהב טוב. "רדפורד אף פעם לא היה רע במיטה, כך שגם הדמות שלו לא יכלה להיות", ציין הופלר.

הסיפור של "The Way We Were" הוא סיפור סוער על אנשי ניגודים ואגו הוליוודי. רדפורד, שהיה ספקן לגבי כישורי המשחק של סטרייסנד, פקפק בתחילה בהתאמתה לתפקיד, ואמר: "המוניטין שלה הוא כאדם שתלטן מאוד... היא לא הולכת לשיר, נכון? אני לא רוצה שהיא תשיר באמצע הסרט". הוא לא ידע שסטרייסנד תשיר את שיר הנושא האיקוני של הסרט, "The Way We Were".
כשהאבק שקע והסרט הפך ללהיט, צצו דיונים על סרט המשך. עם זאת, רדפורד סרב לשמוע על כך בטענה שאין לו עניין לחזור על הסיפור. סטרייסנד, לעומת זאת, הייתה בעניין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר