ג'פרי ביגהאם // צילום: מתוך הטוויטר

שכר דירת Airbnb וגילה מצלמות

אב לשלושה נחרד לגלות שמשפחתו מצולמת והתלונן • בתחילה סירבו לפצותו בטענה שהיה עליו לדעת - אך בהמשך התנצלו

ג'פרי ביגהאם, יצא עם משפחתו לטיול בחגים ושכר דירה באמצעות אתר Airbnb. להפתעתו, הוא מצא בדירה שתי מצלמות נסתרות – בסלון ובכניסה לחדר האמבטיה. הוא פנה לחברה כדי להתלונן – אך תגובתם הפתיעה אותו.

"הייתי המום ומיד ניתקתי את המצלמות", הוא שחזר בפוסט ברשתות החברתיות, "הסתכלתי שוב במדריך של הדירה ואכן היה כתוב שיש מצלמות 'בכניסה' – מה שלחלוטין לא נכון לגבי המצלמות שמצאתי".

לכן, מיהר ביגהאם, אב לשלושה, לפנות לחברה ולהתלונן - אך הופתע מתגובתם. לדבריהם, תמונה שפורסמה בעמוד הנכס ומציגה את המצלמה בפינת הסלון, מהווה גילוי מספק לגבי שתי המצלמות – גם זו שבכניסה לחדר האמבטיה.

"גילוי מספק". התמונה שלכאורה חשפה את המצלמות (בפינה השמאלית) // צילום: מתוך טוויטר

עם זאת, בפוסט המשך עדכן ביגהאם את עוקביו שהחברה בדקה את המקרה שנית והחליטה לפצותו.

מדובר החברה נמסר: "אנו מתנצלים בפני מר ביגהאם. פרטיות הקהילה שלנו ובטיחותה הן בעדיפות ראשונה. התגובה הראשונה שלנו למקרה לא מייצגת את התקנים המחמירים שהצבנו לעצמנו ולכן השבנו למשפחה את מלוא כספה והסרנו את הנכס מהאתר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו