"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפתעה: הארי פוטר והרמיוני גריינג'ר התארסו בטקס מרגש

בסדרת הספרים של ג'יי קיי רולינג הדמויות הן רק חברות טובות • אך בעולם האמיתי כפילי כוכבי הסדרה, בחרו לבלות את חייהם יחד

,עודכן
הזוג המאושר קתרין ברנט ולוק ווילאמס // מתוך: אינסטגרם

עמוד האינסטגרם החדשsame.de.la.sameשבראשו עומד הישראלי פרדי סליבינסקי, שעשה כותרות במספר כלי תקשורת מסביב לעולם בחודש האחרון חושף מקרה יוצא דופן: כזכור,מה שהתפרסם במקורבסדרת הספרים המפורסמת של הסופרת ג'יי קיי רולינג אין חתונה בין הארי פוטר להרמיוני גריינג'ר והשניים רק חברים טובים, וכזכור לכולם- בסוף הרמיוני נישאת לרון ויזלי, אבל בעוד שכאן הרומן בין שתי הדמויות נותר ברמה האפלטונית המאכזבת.

קתרין ברנט (משמאל) ואמה ווטסון // מתוך: עמוד האינסטגרם same.de.la.same

אין הכוונה ששני השחקנים המוכשרים של הסדרה, דניאל רדקליף ואמה ווטסון, החליטו לאחד כוחות גם במציאות, אלא מדובר בשני כפילים מדהימים של השניים: קתרין ברנט ולוק ווילאמס, הכירו בטירת אלנוויק, בה צולמו הסצנות של בית הספר "הוגוורטס" בסדרת הסרטים המצליחה, שם הם משחקים בתור הדמויות של הארי פוטר והרמיוני גריינג'ר.

תיעוד של הצעת הנישואים הקסומה // מתוך: אינסטגרם

הצעת הנישואים המרגשת התרחשה בשבוע שעבר בטירת אלנוויק, השוכנת במחוז נורת'מברלנד באנגליה, והתיעוד שלה עלה לרשתות החברתיות השונות. לצד התמונות הכריז לוק "היא אמרה לי כן!".

לוק ווילאמס (משמאל) ודניאל רדקליף // מתוך: עמוד האינסטגרם same.de.la.same

אמנם לא מדובר בשני השחקנים האמיתיים של הסדרה אבל אנו מקווים שבחתונה הנוצצת הזו נזכה לראות את אמה ווטסון ודניאל רדקליף בתור השושבינים.

לכפילים נוספים היכנסו לעמוד האינסטגרם החדשsame.de.la.same

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר