אוהד הנווד מטייל כבר עשר שנים בכל העולם ומשתף. צילום: אוהד הנווד

מפתיע: אוהד הנווד טייל בכל העולם אבל בוחר ביעד השכן כמועדף

אוהד הנווד חצה את מונגוליה עם וואן, צלל עם כרישים באוסטרליה ויצא להרפתקאות בכל העולם, ובכל זאת היעד האולטימטיבי מבחינתו לחופשה נמצא לא רחוק מכאן

[object Object]

אצל אוהד הנווד, בלוגר טיולים,  כל יום בחיים הוא הרפתקה. מהרגע שיצא לטיול הגדול אחרי הצבא לפני כעשור, הבין שהטיולים בשבילו הם דרך חיים.

בבלוג שלו הוא משתף את אלפי עוקביו בחוויות, המלצות ואפילו הטבות. ביקשנו מאוהד לפתוח דרכון ולשתף גם אותנו בחוויות.

מהו היעד האחרון שביקרת בו? סרי לנקה - גלשתי, אכלתי טוב ונהניתי מהנופים המטורפים. לפני סרי לנקה חציתי את מנגוליה בוואן עם בן הזוג שלי.

אוהד הנווד בסרי לנקה, צילום: אוהד הנווד

מה הפריט הכי חשוב לך במזוודה? מפצל חשמל - כדי שאוכל להטעין את הטלפון, המצלמה והרחפן בו זמנית. עוד דבר חשוב מבחינתי זה אל-תוש כי אני שונא להיעקץ.

מה לעולם לא תעשה בחו"ל? אני אשה הכל בחו"ל. אני מת על הרפתקאות ואני לא אוותר על מה שמושך אותי, גם אם זה דברים קיצוניים.

לאן הכי היית רוצה לטייל ועם מי? לגרינלנד לטיול קיאקים עם בן הזוג שלי טל. יש שם גם קרחונים וגם לווייתנים, זה האזור שאני הכי אוהב בכדור הארץ.

מה היעד הכי מומלץ בעינייך? לדעתי טנזניה. יש בה גם ספארי עם הרפתקאות ובעלי חיים וגם חופים מדהימים בזנזיבר. מתאים גם לירח דבש, גם לטיולי משפחות וגם למטיילים לבד.

אוהד הנווד: "לא מתבייש בישראליות שלי לדקה", צילום: אוהד הנווד

האם נתקלת באנטישמיות בחו"ל? כן נתקלתי. בעיקר על ידי תיירים מערביים מאירלנד או סקוטלנד. זה לא כל כך נעים אבל לא כל כך נורא.

איך אתה מגיב אם אתה נתקל באנטישמיות? לא מתרגש מזה. לא מתייבש בישראליות שלי לדקה.

מהי החופשה האולטימטיבית בעינייך ? אולי זה מפתיע אבל בעיני החופשה האולטימטיבית היא בסיני. הכי כיף שיש - חופים, אוכל טוב, אנשים טובים וצלילות. מה צריך יותר מזה?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...