"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מתכננים חופשה? ביונסה מכריזה על סיבוב הופעות וכדאי לקחת את זה בחשבון

הכוכבת האגדית צפויה להופיע במספר ערים מרכזיות ברחבי העולם • חלק מהיעדים אהובים מאוד על תיירים מישראל • סיבוב ההופעות הקודם של הזמרת הביא למחסור במקומות לינה ביעדים בהם הופיעה

,עודכן
0השמעה
ביונסה. צילום: Netflix

הזמרת האגדית ביונסה,הזוכה הגדולהשל טקס פרסי הגראמי, הודיעה אתמול על צפי לטור חדש. היום (שני) היא הכריזה על היעדים בהם תופיע במסגרת הטור.

חלק מהיעדים מאוד מבוקשים בקרב תיירים ישראלים, שרבים מהם צפויים לנסות להשיג כרטיסים להופעות המדוברות של מי שרבים יגדירו כאמנית הגדולה בעולם.

תגיע גם לפריז,צילום: Wasin PUMMARIN / Vecteezy

על פי הפרסום ברשתות החברתיות של ביונסה, ההופעות צפויות להתקיים בלוס אנג׳לס, שיקאגו, ניו יורק, לונדון, פריז, אטלנטה, וושינגטון ועיר הולדתה, יוסטון.

כרגע לא ברור מה יהיו תאריכי ההופעות המדויקים, המחירים והאם יתווספו יעדים בהמשך. מידע נוסף צפוי להתפרסם בקרוב, כאשר על פי ההערכות הטור צפוי להתקיים בקיץ הקרוב.

סיבוב ההופעות הקודם של ביונסה הביא למחסור במקומות לינה ביעדים בהם הופיעה, ולזינוק במחירי החדרים במלונות. כך למשל בעיר קלן בגרמניה, שם התפוסה עמדה על 95.3 אחוזים. מחירי החדרים במלונות בצפון קרולינה עלו בממוצע ב-49 דולרים ללילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר